The wishlist name can't be left blank

Rólunk

Green Aqua - Showroom

NÖVÉNYES AKVARISZTIKA
A modern akvarisztika talán legszebb, legérdekesebb ága az akvakertészet. Népszerűsége annak köszönhető, hogy látványa a természet egy darabkáját csempészi az otthonunkba. A módszer szülőatyja a japán Takashi Amano. Az általa kitaposott úton haladunk mi is tovább az ADA, Dennerle és Seachem és Green Aqua termékek magyarországi forgalmazásával.
TERMÉKGYÁRTÁS, TARTALOM
Úgy gondoljuk, hogy a webáruház és a budapesti bolt üzemeltetése önmagában nem elég. A kis- és nagykereskedelem mellett a Green Aqua minőségi saját márkás termékeket is gyárt. Komoly energiákat fordítunk az akvarisztika hazai és nemzetközi népszerűsítésére az Akvakertész Magazinnal, az Akvakertész Fórummal, a Facebook, Flickr, és Instagram oldalainkkal.
TANÁCSADÁS, SZPONZORÁCIÓ
Az elmúlt években megszerzett személyes tapasztalataink és szakértő tanácsaink segíteni fogják a vevőinket abban, hogy a megvásárolt termékek örömet és megelégedést hozzanak a számukra. A Green Aqua Kft. a Szent János Kórház gyerekosztálya "Segíts gyorsan" alapítványa, a Törökbálinti Focisuli Egyesület, valamint a HAC - Akvakertész Verseny támogatója.
"Az emberek - a legutolsónak érkezett élőlények ezen a 4 milliárd éves bolygón - elértek arra a szintre, hogy elpusztíthatják a természetet. A valaha tiszta víz eliszaposodik, az üde zöld vidékek elvesztik színüket. Az életszínvonal emelésével az emberek saját természeti környezetüket, és ezzel magukat teszik szegényebbé. Sivár környezetben pedig csak sivár lelkek élhetnek. Emlékeznünk kell arra, hogy mi magunk is a természet részei vagyunk. Az akváriumok építésével és fenntartásával az emberek újratanulhatják a bonyolult kapcsolatot a különböző életformák, a növények, halak, mikroorganizmusok és saját maguk között. A gazdagság és szépség - a kiegyensúlyozottság és a harmónia eredménye. Az akvarisztika a legjobb út ennek az igazságnak a megismeréséhez." - Takashi Amano (1954-2015)
Green Aqua

GREEN AQUA KFT.

A 2009-ben Néder Attila, Farkas Balázs és Lantos Viktor által alapított Green Aqua feladata minden olyan internetes és bolti látogatót professzionális szinten, gyorsan és magas minőségben kiszolgálni, aki érdeklődik a modern akvarisztika iránt.

A webáruházunk mellett a budapesti boltunk és galériánk két szintjén összesen mintegy 22 bemutató akváriumot üzemeltetünk. Személyes tanácsadással és az általunk szerkesztett tartalmi oldalakkal igyekszünk útmutatást adni ahhoz, hogy miképp lehet és érdemes - szerintünk - ezt a harmónikus víz alatti világot felépíteni.
Kellemes vásárlást kívánunk
!
Néder Attila

NÉDER ATTILA

Az agrármenedzser végzettségű Attila hobbiállat- termékek nagykereskedésével foglalkozó családban nőtt fel, a hazai kisállat-kereskedelem és az akvarista boltok világa már gyerekkortól meghatározó élmény volt a számára.

Növényes akvarisztikával a 2008-ban indított nigro.hu nevű blogján kezdett el foglalkozni. A Green Aqua alapgondolata éppen a blogon való közös munka kapcsán fogalmazódott meg az alapítókban.

Attila a Green Aqua kis- és nagykereskedelmi vezetője, az ügyfelekkel történő kapcsolattartás felelőse.
Farkas Balázs

FARKAS BALÁZS

A Színház- és Filmművészeti Egyetem elvégzése után közel 20 évet töltött a média világában, mielőtt az RTL Klub rendezői székét a Green Aqua-ra cserélte.

A világ legrangosabb akvakertész versenyén, az IAPLC-n az eddigi legsikeresebb magyarként - 46., 50. és 64. helyezésekkel - háromszor szerepelt a “winning works” kategórában, a 2014-es európai versenyen, az EAPLC-n pedig bronzérmes lett. Több nemzetközi akvakertész verseny meghívott bírája.

Balázs a Green Aqua pénzügyi és gazdasági vezetője, a termék- és vállalkozás fejlesztésért felel.
Lantos Viktor

LANTOS VIKTOR

A nemzetközi szoftveres és grafikai fejlesztésekre szakosodott Viktor a növényes akvarisztikai publikációi és fényképei révén a Green Aqua világszerte ismert képviselője.

Az IAPLC rendszeres résztvevője, háromszor végzett a TOP 100-ban - 67., 80., és 96. helyezéseket érve el. A Brazil CBAP 2012 nemzetközi kategóriájának nyertese. Számos neves nemzetközi akvakertész verseny, köztük az EAPLC meghívott bírája, a magyar HAC alapítója.

Viktor a Green Aqua marketing vezetője, az online felület és grafikai megjelenés felelőse.

A Green Aqua webáruházat a Green Aqua Kft. üzemelteti. A GREEN AQUA szóösszetétel a Green Aqua Kft. nemzetközileg bejegyzett védjegye! Adószám: 14702530-2-43. Bankszámlaszám: 10702332-48788801-51100005. Cégjegyzékszám: 01-09-950626. Boltunk és bemutatótermünk címe: 1119 Budapest, Major köz 12. Számlázási cím: 1119 Budapest, Thán Károly utca 23-25. Telefon: 06-1-6104627. További elérhetőségeink. Bolti nyitvatartás H-P: 10-17, Szo: 10-13.