CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Rólunk

Cégünket a 2009-ben alapítottuk. Ebben az időszakban Magyarországon még nem létezett a növényes akvarisztika. Lelkes akvaristaként évek óta gyűjtöttük a tapasztalatokat, inspirációként és kimeríthetetlen forrásként pedig a Japánban addigra már népszerű új stílus szolgált. Ezt felismerve, egy izgalmas küldetést választottunk, hogy az új irányzatot idehaza is megismertessük és megkedveltessük minél szélesebb közönséggel, az akváriumokhoz tartozó technikát és minden felszerelést pedig könnyen elérhetővé tegyük bárki számára. Így született meg a Green Aqua, ami mára összeforrt a növényes akvarisztikáról alkotott képpel.

 
 

Nature Aquarium - Aquascaping - Az új irányzat

Az Aquascaping - vagy ahogy Japánban ismert: Nature Aquarium stílus, - a korábban megszokott akváriumokhoz képest éles váltást jelentett. Gyönyörű színekben pompázó víz alatti növények, természetes dekorációk és különleges építmények tették izgalmassá ezeket az akváriumokat. Fókuszban az egészséges növények és a víz alatti ökoszisztéma állt. A japán stílusú nature akváriumok, elképesztő tisztaságukkal és élő, lélegző látványukkal szembementek az addigi akváriumokról alkotott negatív sztereotípiákkal, így mára bármilyen modern térben kiérdemelt helyük lett. Kiemelt fókuszpontként exkluzív létesítményekben akár egy szállodában, rekreációs helyiségekben vagy irodákban is bámulatos látványt nyújt. Az utóbbi időben számos kutatás igazolta, hogy az akváriumok pozitívan hatnak az idegrendszerre, így egyre többet találkozhatunk magánrendelőkben és egyéb egészségügyi létesítményekben is ezekkel az installációkkal. Az akvarisztika nemcsak aktív kikapcsolódás és kreatív beltéri hobbi, de lelki egészségünk megőrzésében is fontos szerepet játszhat.

Brandet építünk

A kezdetektől a kivételes élményre helyeztük a hangsúlyt és nem a termékek értékesítésére. A kereskedelem egy fontos és nem elhanyagolható pillére cégünknek, de a szívünk és a lelkesedésünk a megalkotott látványvilágokban kelt életre. Ezeket a különleges pillanatokat osztottuk és osztjuk meg a mai napig különböző platformjainkon és boltunkban is a látogatókkal. A Green Aqua egyet jelent a minőséggel, kivételes látványvilággal és szakértelemmel.

Hol tartunk ma?

Az évek alatt növekvő szakértő csapattal, számos területen tovább erősítettük kompetenciánkat. A kiskereskedelem mellett, importőri és nagykereskedői feladatokat is ellátunk több világmárka esetén és magyarországi logisztikai bázisunk segítségével egész Európába szállítunk nagykereskedelmi partnereink és magánügyfeleink részére egyaránt.

Sajátmárkás termékeink gyártását, folyamatos kutatás-fejlesztés és innováció előzi meg. Mottónk, hogy csakis olyan termékek készüljenek, melyek hiánypótlóak és minőségükben nem ismernek kompromisszumot. Külsős tanácsadóként az elmúlt években több márka termékfejlesztésében is aktívan részt vettünk.

Természetesen emellett egyedi projektek kivitelezését és az ezzel kapcsolatos üzemeltetési, karbantartási feladatokat is vállaljuk.

Az oktatás igen fontos szerepet kapott szolgáltatásunkban. Az évek alatt megszerzett tapasztalatokat és a nemzetközi rangos versenyeken elért kiemelt eredményeket az oktatásban és tanácsadásban igyekszünk továbbadni. A hobbiélet szervezésén és támogatásán túl, aktívan részt veszünk hazai és nemzetközi versenyek szervezési feladataiban is. Folyamatos média jelenlétünkhöz saját gyártású YouTube videók készülnek. Nemzetközi workshopjainkra a világ minden részéről érkeznek látogatók és vendégek.

Bemutatótermünk Európa egyik legszebb növényes akvarisztika bemutatóterme. Zarándokhely lett a külföldi látogatók számára is. Cégünk ma a legnagyobb hazai - kizárólag akvarisztikai termékek forgalmazásával foglalkozó – vállalkozás. A Green Aqua név pedig egy nemzetközi brand lett, amit Japántól az Egyesült Államokig ismernek, elismernek. 

Köszönjük azt a sok támogatást és bizalmat, amit az elmúlt évek alatt kaptunk! Ez éltet minket és ad erőt, hogy tovább menjünk az úton, amin elindultunk.

Küldetésünk változatlan: - minél több emberrel megismertetni és megszerettetni a víz alatti világ ezen gyönyörű formáját. Aki megismerte és megszerette a természet egy szeletét, az óvni, védeni fogja annak egészét is.

 
 

A Green Aqua webáruházat a Green Aqua Kft. üzemelteti. A GREEN AQUA szóösszetétel a Green Aqua Kft. nemzetközileg bejegyzett védjegye! Adószám: 14702530-2-43. Bankszámlaszám: 10702332-48788801-51100005. Cégjegyzékszám: 01-09-950626. Boltunk és bemutatótermünk címe: 1119 Budapest, Major köz 12. Számlázási cím: 1119 Budapest, Thán Károly utca 23-25. Telefon: 06-1-6104627. Bolti nyitvatartás H-P: 10-17, Szo: 10-13.

Ugrás fel