The wishlist name can't be left blank

Referenciák

The Green Aqua és az ADA Magyarország csapata a kezdetektől fogva rengeteg exkluzív akváriumot épített - a törökbálinti galériában található 21 akvárium és versenyakváriumok mellett - számos magyarországi vállalatnál és magánszemélynél. Az akvárium tervezés mellett akvapónia építéssel is foglalkozik a csapatunk.

A következőkben felsorolunk néhányat a kiemelt külső munkáink közül - a teljesség igénye nélkül. Az általunk nyújtott szolgáltatásokról bővebben az akvárium tervezés és karbantartás oldalainkon tájékozódhatnak.

line

Bank of China

Bank of China - budapesti iroda

Premier Nyomda

Premier offszetnyomda

Parafix Hungária

Parafix Hungária irodái

Ilpea Profext Kft.

Ilpea Profext műanyagfeldolgozó

Zséda akváriuma

Zséda akváriuma - Spektrum Home

Szandi akváriuma

Szandi akváriuma - TV2

Sarka Kata - Hajdú Péter akváriuma

Sarka Kata - Hajdú Péter akváriuma

United Shipping Kft.

United Shipping Kft.

line


Premier offszetnyomda

A Green Aqua egyik legnagyobb büszkesége volt a képen látható, a hosszú évekig (!) algamentesen működő csodálatos 120x45x45 cm méretű opti-white akvárium, fölötte 2 ADA Solar lámpával és alatta két Eheim szűrővel, egy 2080-al és egy 2075 szűrővel. Az irodában nyáron - főleg munkaidőn kívül uralkodó hőség miatt egy Aqua Medic Titan 150 akváriumi klímát is elhelyeztünk, ez tökéletesen le tudja hűteni 23-24 fokra a 243 liter vizet. Az akváriumot az iroda közepén helyeztük el, három oldalról jól mutat. A nyomda egyik tulajdonosa által készített remek budapesti képpel együtt a tér látványa magával ragadó. Az akváriumnak az Earth-Wind-Fire nevet adta a tulajdonosa. Videó is készült róla!

Az akváriumban 2015 novembere óta a Green Aqua európai bronzérmes alkotása, a Before the Creation of Adam kézzel faragott bazalt szikláira alapuló futurisztikus berendezés látható, Riccardia és Parvula növényekkel, és egy nagyobb vörös neonhal rajjal. Az akvárium világítását pedig 2 db. ADA AquaSky Twin LED lámpára cseréltük.

Earth-Wind-Fire
Earth-Wind-Fire a Premier nyomdában
Earth-Wind-Fire a Premier nyomdában

 

line

BANK OF CHINA

A neves kínai bank budapesti irodájában készítettük el ezt a mindössze 90 cm széles ékszert. A hajlított előlapra azért volt szükség, mert ez az opti-white akvárium közvetlenül az iroda bejáratánál helyezkedik el, és a fengsuj szabályai nem engedik a bejárattal szemben a szögletes éleket. A világításról egy fehér színű ADA Solar 150W-os halogén lámpa, a szűrésről egy Eheim 2180 fűtős külső szűrő gondoskodik, de további olyan extrákkal is felszereltük a rendszert mint a növénytáp adagoló, a 11W-os Eheim UV 800 készülék, és az akvárium hűtését segítő ventilátorok.

A fehér színű bútor jól illeszkedik a fehér falakhoz, láthatatlanná teszi azt. A bútor hajlított előlapja illeszkedik az akvárium vonalához, tökéletes negyed ellipszis-ívet alkotva. A bútor előlapja egyben kinyitható. A kínai hagyományoknak megfelelően az akváriumban piros színű halakat helyeztünk el.

A Red Moor és megkövesedett fa kő hardscape a sárkány és egy kígyó harcát szimbolizálja, az inspirációt a világhírű Hongkong-ban élő akvarista Dave Chow alkotása adta. Az akváriumot mindössze heti egyszer, két órában karbantartjuk, ez a jól kitalált technika miatt tökéletesen elegendő az algamentes látképhez. A technika - ahogyan az első fénykép jobb oldalán is látható - olyannyira kitölti a teret, hogy néha az az érzésünk, hogy egy autó motorházába pillatunk, amikor a bútor ajtaját kinyitjuk.

Ez az akvárium 2014 áprilisa óta dísze a bank irodájának, a motoros haletető helyett az igazgatóság munkatársai vállalták az etetést, és a párolgás miatti vízfogyást is heti 1-2x ők pótolják.

Bank of China akvárium

Bank of China akvárium

Bank of China akvárium

 

ZSÉDA AKVÁRIUMA

McMenemy Márk megkeresésére, a Spektrum Home televízióban látható GreenTeam című műsor forgatása közben (2012-ben), Zsédánál építettük ezt a kis 60x30x36 cm-es (60 literes) akváriumot. A magyar énekesnő azóta is boldog tulajdonosa a nappalijában elhelyezett alkotásnak. A teljes műsor a TV-műsorok oldalunkon tekinthető meg.

Zséda akváriuma

TOVÁBBI ÜGYFÉL-AKVÁRIUMAINK

Ezeket a képeket vízcsere közben készítettük eről az óriási, 200x60x60 cm-es növényes akváriumról, amelyet egy nagyon kedves ügyfelünknél készítettünk és karbantartunk. A képek készítésekor az akvárium fölötti világítás fa takarólapjai még nem készültek el. Az angol ablak mellett elhelyezett akvárium az étkezőnek ad még otthonosabb hangulatot.

Ügyfél-akvárium

Ügyfél-akvárium

Ügyfél-akvárium

AKVAPÓNIA ÉPÍTÉS ISKOLÁKBAN

Akvapónia építés