Eladás

Hal - Neon - Zöld neonhal - Paracheirodon simulans

A Paracheirodon simulans (Zöld neon vagy más néven Hamis neon), nagyon hasonlít az unokatestvéreire, a Vörös neonhalra (Paracheirodon Axelrodi) és a Neon halra (Paracheirodon Innesi), mégis azoknál jóval ritkábban fordul elő az akváriumokban. A legszembetűnőbb különbség, hogy a hal oldalán látható piros csík, sokkal kevésbé hangsúlyos, mint a másik két neonfajnál. Valamivel kisebbre (2-3cm) nő. Szaporítása hasonlóan működik, mint a Neonhal esetében. Egy nagyobb csapat Zöld neon igazi szépsége lehet egy jól benövényesített akváriumnak.

A halak csak személyes átvétellel rendelhetők!
Raktáron
SKU
888080
350Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Latin név: Paracheirodon simulans
Magyar név: Zöld neon
Csoport: Pontylazac
Származás: Dél-Amerika, Rio Negro, Rio Orinoco
Testhossz: 2cm és 3cm között
Viselkedés: Társas rajokban él. A vízfelszín közelében úszkál.
Táplálkozás: Mindenevő. Méretének megfelelő apró szemű tápod adjunk neki (ADA AP1, ADA AP2)
Szaporítás: Nehéz
Medence: Minimum 50 literes
Halnépesség: 50 literre 6-7 hal
Hőmérséklet: 22°C-28°C
pH: 6.4-7.2
Keménység: 4-13NK°
Várható életkor: 5 év

További információ
Name Hal - Neon - Zöld neonhal - Paracheirodon simulans
SKU 888080
Manufacturer Élőlények
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.