Októberi vásárlási kedvezmény - levásárolható utalvány

A jelenleg futó akcióink mellett most egy új akciót szeretnénk ismertetni!

Időtartam: 2009 október 2-31.
Minden 10.000,- Forintnyi vásárlás után 500,- Ft. ( 5%-os !!!) vásárlási utalványt adunk, amit Ön az év végéig tud levásárolni a Green Aqua webshopban.

Az 5%-os levásárolható kedvezmény egy adott vásrárlásra vonatkozik. Több vásárlás végösszege nem vonható össze. Amennyiben viszont októberben további 10.000,- Forint feletti összegekért vásárol, akkor a kedvezmények összegyűjthetők és 2009 december 31-ig levásárolhatók nálunk.

Példa:
A. 10.000,- Forint értékű árút vásárol: 1 darab 500 Forintos utalványt adunk Önnek
B. 30.000,- Forint értékű árút vásárol: 3 darab 500 Forintos utalványt adunk Önnek (összesen 1500 Ft. értékben).

A következő októberi vásárlásnál eldöntheti, hogy érvényesíteni akarja-e az utalványt. Ha igen, akkor nem kap további levásárolható utalványt az új vásárlásra. Ha viszont az új vásárlásra nem érvényesíti az utalványt, akkor gyűjthet további - év végéig levásárolható utalványokat.

FONTOS:
- Bár az utalványokat csak október hónapban adjuk a vásárlások mellé, az utalványok 2009 december 31-ig vásárolhatóak le a Green Aqua-nál.
- Az utalványokat csak az a személy használhatja fel aki az erre jogosító vásárlást korábban elvégezte.

Az utalvány felhasználásához mindössze annyit kell tennie, hogy el kell küldenie email-ben nekünk annak a korábbi vásárlásnak a rendelés-számát amelyre a kedvezményt kapta és jeleznie kell hogy fel akarja használni. A kedvezményt így a végszámla összegéből levonjuk.