CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Oase ScaperLine 90 akvárium szett bútorral - Fekete

424 990 Ft
Készleten

Szállítási idő 2-3 hét

Cikkszám
87986

Az Oase ScaperLine akváriumokat és szetteket kifejezetten az akvakertészek igényeit szem előtt tartva tervezték. Az Opti-White üvegnek köszönhetően színtorzítás nélkül élvezhetjük növényeink és állataink látványát. A 45°-os ragasztásnak köszönhetően az üveg élei légiesebbek és keskenyebbnek tűnnek az általános akváriumokénál. A bútor ajtaján elhelyezett mágnesek megkönnyítik szerszámaink tárolását. A szekrény aljában található tálca a külső szűrő takaríthatóságát segíti.

 • Opti-White üveg
 • Mágneses szerszámtartó
 • 45°-os élragasztás

Akvárium:

 • méret: 90x45x45 cm
 • térfogat: 180 liter
 • üvegvastagság: 8 mm

Bútor:

 • méret: 90x45x81 cm

Szett:

 • méret: 90x45x126 cm

Az elmúlt években több ezer egyedi méretű akváriumot és bútort gyártottunk. Ha a standard méretek nem megfelelőek, vagy a beépítési sajátosságok miatt egyedi méretű akváriumra vagy bútorra van szükség, kérjen árajánlatot elérhetőségeinken. Örömmel segítünk az elképzelések megvalósításában.

A gyártási idő jellemzően 2-8 hét az egyedi igények alapján:

 • Egyedi méretű akvárium: 2-3 hét
 • Laminált bútor: 7-9 hét
 • Prémium bútor: 8-10 hét
További információ
NévOase ScaperLine 90 akvárium szett bútorral - Fekete
Cikkszám87986
EAN4010052879864
Súly (kg)90.000000
GyártóOASE
SzínFekete
Szélesség (cm)90
Mélység (cm)45
Magasság (cm)126
Akvárium formaÁltalános
Akvárium űrtartalma (L)180
Üvegvastagság (mm)8
Bútor típusPrémium

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
Futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) raklaponként 25.000,- Ft-ért szállítjuk ki a terméket.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a választott futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a garanciális ügyintézés, reklamáció oldalunkon. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Oase ScaperLine 90 akvárium szett bútorral - Antracit Előző Oase ScaperLine 90 akvárium szett bútorral - Antracit
Ugrás fel