INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Oase BioStyle 180 akasztós szűrő - szürke

23 590 Ft
Készleten
Cikkszám
84081

A modern kialakítás és a teljesítmény találkozása

  • Csendes: kellemesen halk működés közben
  • Egyszerű karbantartás: egy indikátor jelzi, ha elérkezett a tisztítás vagy a szűrőbetét cseréjének ideje
  • Alkalmazkodó: egyszerűen telepíthető a rugalmas állítható távtartónak köszönhetően
  • A gyengédtől az erősebbig: végtelen módon állítható vízáramlási sebesség
  • Kétfázisú szűrés: mechanikai-biológiai tisztítás
  • Rugalmas: teleszkópos szívócső
  • Három különböző szűrőközeg: szivacs, perlonvatta és aktív szén

Termékadatok:

Két szűrési szakasz az optimális tisztítás érdekében:
Biológiai és mechanikai tisztítás, valamint olyan jellemzők, amelyek jelentősen leegyszerűsítik a karbantartást, mint például az eltávolítható szűrőbetét - ez csupán néhány a BioStyle akasztós szűrő előnyei közül.

Tökéletes illeszkedés:
Az állítható távtartók gondoskodnak arról, hogy a BioStyle szűrő tökéletesen illeszkedjen az akváriumba. Ráadásul az átlátszó bemeneti cső teleszkópos kialakítású.

Egyedi megjelenés:
Egy tetszetős formájú szűrő modern, időtlen megjelenéssel: ízléses, visszafogott megjelenésének köszönhetően időtlen klasszikusként emeli az akvárium fényét.

Műszaki adatok:

Méret: 154x304x212 mm
Max ajánlott akvárium méret: 180 l
Energiafogyasztás: 4.5W
Nettó tömeg: 1,27 kg
Max. áramlási sebesség: 900 l/h
Szűrő térfogata: 2,7 l
Névleges feszültség: 230V/50Hz
Tápkábel hossza: 1,5 m
Garancia: 3 év
Édes és tengervízhez is alkalmas

Minden szűrőnek alapvetően három szerepe van. Fontossági sorrendben:

Nitrifikáció
Ez a legfontosabb! Az akváriumban keletkező mérgező és algásodást okozó ammóniát le kell bontani. Minél gyorsabban. A szűrőben tenyésző milliárdnyi baktérium nitritté, majd nitráttá alakítja az ammóniát.

Vízforgatás
A tápanyagoknak (növénytáp és CO2) el kell jutnia a növényekhez. A szilárd bomlástermékeket lebegésben kell tartani. Fontos a jó teljesítmény.

Víztisztítás
A szilárd bomlástermékeket fizikailag el kell távolítani az akváriumból és a szűrőben le kell bontani, illetve takarításkor el kell távolítani.

Ahhoz, hogy egy szűrő mindhárom szerepét maradéktalanul ellássa, több szempontnak kell megfelelnie. Megfelelő méretű vödörrel kell rendelkeznie ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű szűrőanyagot legyen képes tárolni. A benne lévő szűrőanyagnak megfelelő minőségűnek és fajtájúnak kell lennie. A szűrőben elhelyezett pumpának megfelelő teljesítménnyel kell rendelkeznie. A szűrőnek könnyen tisztíthatónak kell lennie, hogy a körülményes folyamat ne tántorítsa el az akvaristát a rendszeres karbantartástól. A szűrőnek ráadásul megbízhatónak is kell lennie, senki nem szeretné a nappaliját vagy irodáját eláztatni egy megrepedt csap vagy illesztés miatt.

Bővebben a szűrő választási tájékoztató oldalunkon.

További információ
NévOase BioStyle 180 akasztós szűrő - szürke
Cikkszám84081
EAN4010052840819
GyártóOASE
SzínSzürke

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Oase BioStyle 115 akasztós szűrő - szürke Előző Oase BioStyle 115 akasztós szűrő - szürke
Ugrás fel