The wishlist name can't be left blank

Tropica Nymphoides hydrophylla Taiwan TC (zselés)

Tropica Nymphoides hydrophylla 'Taiwan' TC (zselés)

A Nymphoides sp. Ázsiából és Afrikából származik, de ez a variánsa Taiwan déli részéről érkezett. 15-25cm magasra nő és kb 10-15cm széles lesz az akváriumban. Ez a variánsa abban tér el társaitól, hogy sokkal több víz alatti levelet növeszt és levelének színezete világos zöld, már már átlátszó. A növény gyors növésű ezért gyakori ritkítása szükséges. Ilyenkor az öreg, vagy a felszín közelében lévő leveleket vágjuk le a növényről.

Könnyen tartható mindenféle körülményben, de az optimális fejlődéshez sok tápra van szükség. Az új növények a növény leveleiről fejlődnek ki.

Raktáron
SKU
33-041B-TC
2 100 Ft
A Nymphoides sp. Ázsiából és Afrikából származik, de ez a variánsa Taiwan déli részéről érkezett. 15-25cm magasra nő és kb 10-15cm széles lesz az akváriumban. Ez a variánsa abban tér el társaitól, hogy sokkal több víz alatti levelet növeszt és levelének színezete világos zöld, már már átlátszó. A növény gyors növésű ezért gyakori ritkítása szükséges. Ilyenkor az öreg, vagy a felszín közelében lévő leveleket vágjuk le a növényről. Könnyen tartható mindenféle körülményben, de az optimális fejlődéshez sok tápra van szükség. Az új növények a növény leveleiről fejlődnek ki. A Tropica 1-2-Grow dobozos növények laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A cserepes változatokhoz képest gazdagabb gyökérzettel érkeznek és gondos ápolással ugyanolyan sikeresen használhatók, mint cserepes társaik. A dobozban néhány hétig megmaradnak eltarthatók, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak! Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.
További információ
Name Tropica Nymphoides hydrophylla Taiwan TC (zselés)
SKU 33-041B-TC
Gyártó Tropica
Szín Zöld
Növény típusa Könnyen tartható