The wishlist name can't be left blank

Japán beltéri füstölő - Ka-fuh - Víz

Minőségi japán füstölők, a japán kultúra kedvelőinek

Az általunk forgalmazott füstölők Japán egyik legnagyobb füstölőgyártó cégének, a NIPPON KODO-nak a termékei, amely a legősibb hagyományoknak és a legmodernebb igényeknek igyekszik megfelelni.

A termékek a lehető legteljesebben ölelik fel az illatok sorát, és emellett számtalan különleges változatban kínáljuk őket. Az anyacég több mint 400 éves hagyományt követve gyártja minőségi termékeit.

A minőség az alapanyagok kiválasztásától és kiválogatásától, a gyártáson keresztül, egészen a csomagolásig garantált.

Hogyan használjuk a füstölőt?

1.  Gyújtsuk meg a füstölőpálcika végét, majd fújjuk el az apró lángocskát.

2. Az égő pálcikát helyezzük a kis négyzetes kerámia füstölőtartóba, amit egy tányérra, vagy más nem gyúlékony anyagú tálra helyezünk, hogy felfogja a lehulló hamut.

Az égő füstölőpálcikát helyezhetjük egy hamuval háromnegyedig megtöltött kis tálba is. A hamu egyenesen tartja a füstölőt. (Hamu helyett használhatunk homokot vagy rizst is, ám a legjobb a füstölő saját hamuja — érdemes összegyűjteni — mert végig ég benne a füstölő.)

3. A füstölőt a tartóval a szoba közepére, vagy egyik sarkába helyezzük, és ne közvetlenül magunk mellé.

4. A legjobb módja a füstölő megtapasztalásának, ha kellő távolságból élvezzük a füstöt. Ahogy a füst felszáll, élvezhetjük a teret betöltő kellemes illatát. A füstölő elégése után is tartósan megmarad az illat.


Ka-fuh - Víz
A Ka-fuh egy zápor utáni hűvös erdőbe vezet bennünket, ahol a fák levelei között átszüremlő napfényben a virágok enyhe illata lágyan terül szét a levegőben. A ciklámen tiszta virágos víz illata, őszirózsa illatával lágy nyári szellő frissességét nyújtja. Füstölőkészítő mesterek készítik, válogatott, természetes összetevőkből.

Mennyiség: 50 szál
Egyéb tartozék: kerámia füstölőtartó
égési idő: 25 perc

Megjegyzés
Füstölőink alapanyagai természetes anyagok, amelyek elszíneződhetnek és kristályosodhatnak, de ez nem befolyásolja a termék minőségét!

Kérjük, bánjon óvatosan a tűzzel!

 

Raktáron
SKU
27444
2 490 Ft

Az ember tudatosan vagy ösztönösen mindig kereste a kellemes illatú szereket — volt, amikor önmaguk miatt, és volt, hogy a hatásukért, hiszen ezek az anyagok felfokozzák a többi érzékszervünket: teljesebbé teszik az ízlelést, és a látást. A japán emberek már nagyon régen felismerték, hogy a füstölők nem pusztán az érzékszervekre hatnak, de a szépség, az esztétikum bizonyos területein is komoly értéket képviselnek.

A szilárdságot, formát nélkülöző, ki nem tapintható illatos füst komoly hatást gyakorol az ember tudatára, és inspirálja az elmét, még a gondolatok rendezése is könnyebb a füstölő kellemes illatának élvezete közben. Ezeket a perceket a spirituális szabadság és béke megteremtésére vagy visszanyerésére szánt időnek tekintik. Az ilyen hangulatok előidézését segítő illatok neve a Koh. A Koh a japán esztétikai kultúra szerves részét képezi.

A Nippon Kodo a minőségi füstölők gyártását arra a 400 éves, köztiszteletben álló gyakorlatra alapozza, amelyet Jyuemon Takaihoz lehet visszavezetni, közismertebb nevén Kojuhoz, a füstölőkészítés képzett mesteréhez. Koju a japán császár legfőbb szállítója volt, s többnyire az általa összeállított recepteken alapulnak azok a ma is forgalmazott kellemes, és kortalanul magas minőségű füstölőfajták, amiket a Nippon Kodo készít.

Koju mellett Yujiro Kito tradicionális formuláihoz is visszanyúl a cég. Kitót a „füstölők géniuszának” nevezték a XIX. században, a Meiji-restauráció időszaka alatt — abban az időben, amikor Japán kinyitotta kapuit a modern világra, és eltökélte, hogy haladni fog a korral.

A hagyományos fa- és növényillatú füstölők mellett más népszerű, divatos illatok készítése is folyik tradicionális eljárások és korszerű technológiák alkalmazásával a Nippon Kodo korszerű gyáraiban.

A japán füstölőgyártásban meglévő, több mint 50%-os részesedésével a Nippon Kodo Co. Ltd. a piacvezető.

A cég irányvonala és legfőbb célja már a kezdetektől az, hogy elhozza a füstölők kultúráját az egész világ számára, úgy, hogy közben megtöltse az emberek szívét kedvességgel, és megörvendeztesse a szellemet és a lelket.

Miközben alapvetőnek tekinti eredeti célját, hogy kiváló minőségű füstölőket gyártson, és forgalmazzon mind Japánban, mind külföldön, a Nippon Kodo tudatában van annak, hogy a füstölők használata nem kötődik egy meghatározott korú vásárlói réteghez, hanem termékeit életkortól függetlenül, mindenki használhatja saját életének jobbá tételéhez.

Mindezek mellett a vállalat szilárdan hiszi, hogy a füstölők gyártásának egyik fő célja az ősi hagyományok és értékek megőrzése, amelyeket a világ bármely részén élő, bármilyen korú emberek a történelem folyamán mindig tiszteletben tartottak.

Ezért a Nippon Kodo, lehetőségeinek határán belül törekszik megkeresni a japán és ázsiai erdőkben található, kifogástalan minőségű alapanyagokat és illataromákat, hogy széles termékskálát kínáljon azok számára, akik örömüket lelik a jó illatú füstölőkben. Mindezt úgy, hogy az alapanyagok és nyersanyagok lelőhelyeinek és élőhelyeinek törvényes és fenntartható kiaknázását szem előtt tartja.

 

További információ
Name Japán beltéri füstölő - Ka-fuh - Víz
SKU 27444
Gyártó Green Aqua