INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

NatureHolic Guppyfeed - Guppy táp - 50ml

3 290 Ft
110 Ft / 1 g
Készleten
Cikkszám
7084

Újdonságok a Guppyfeed tápban:

- Immun+ növényi anyagokkal és prebiotikus-aktív összetevők javítják a halak immunrendszerét
- Color+ 5 különböző színfokozóval támogatja a halak színét (béta-karotin, lutein, zeaxantin, likopin és asztaxantin).
- Energy+ a speciálisan kiválasztott aminosavakból és szerviátokból, mint például az L-karnitinből vagy a gamma-aminovajsavból álló komplex nem csak javítja a betták állapotát, hanem támogatja egészséges növekedésüket is.
- Fulvin+ A fulvinok nemcsak vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat szállítanak, és jobb felszívódást biztosítanak, hanem a szennyező anyagokat is képesek megkötni magukhoz. A fulvinok pozitív hatással vannak az akváriumi díszhalak emésztésére és immunrendszerére, így hozzájárulnak a várható hosszú élettartamhoz. Ezenkívül korlátozhatják a káros baktériumok növekedését.

Etetési tanács: etessen naponta többször akkora mennyiséggel, melyet pár perc alatt elfogyaszt. A koncentrált táplálék formula miatt a Guppyfeed gyorsabban süllyed, mint más haleledelek, ezért inkább kisebb mennyiséget etessen, de naponta többször.

További információ
NévNatureHolic Guppyfeed - Guppy táp - 50ml
Cikkszám7084
EAN7426796202429
Súly (kg)0.100000
GyártóNatureHolic

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
NatureHolic Mainfeed Granulat - Granulátum haltáp - 50ml Előző NatureHolic Main Feed Granulat - Granulátum haltáp - 50ml
Ugrás fel