The wishlist name can't be left blank

Nagykereskedelem

Kizárólagos magyarországi képviselet - minőségi márkák!


Aqua Design Amano Magyarország

A növényes akvarisztika megalkotója a japán Takashi Amano (1954-2015). Az általa létrehozott Aqua Design Amano - rövidítve ADA - a feltétel nélküli minőséget és a japán letisztult vonalakat képviseli. A Green Aqua az indulás óta büszkén képviseli az exkluzív márkát Magyarországon, több mint 300-féle terméket tartunk raktáron. Az ADA Magyarország weboldala.

Dennerle

A 40 éves német gyártó (a világ nagy akvarista márkái közül egyedülálló módon) egyszerre forgalmaz gyönyörű növényeket és minőségi akvarisztikai- valamint kerti tavi termékeket. Így biztosítja azt, hogy a Dennerle NanoCube akváriumaink egységes márka alatt, stabil ökoszisztéma alapján működjenek. A Green Aqua közel 300 különböző Dennerle terméket forgalmaz!

Seachem

A neves amerikai gyártó több mint három évtizedes története során a tengeri és édesvízi vízkezelők, növénytápok és szűrőanyagok legismertebb képviselőjévé vált világszerte. A Seachem termékek hátterét a csapatában dolgozó vegyészek és biológusok erősítik - közben pedig megmaradt családi cégnek a mai napig. A termékeiket több, mint 60 országban forgalmazzák.

Twinstar

A Dél-Koreai gyártó egyedülállóan innovatív vízsterilizáló termékeit a Green Aqua mutatta be és kezdte el forgalmazni - először Európában. A jó tapasztalataink megosztását követően az egész kontinensen népszerűvé váltak a szép formatervezésű és hatékony Twinstar termékek, amelyek az összes bemutatótermi akváriumunkban segítik az algamentes környezetet!

Saját márkáink - termékgyártás és nemzetközi forgalmazás


Green Aqua

A Green Aqua saját márkás termékei egész Európában népszerűek. A növénytápjaink, laboratóriumi növényeink, akváriumi bútoraink és egyéb felszereléseink gyártásánál a kompromisszumok nélküli minőség és a teljesítmény az első szempont. Az általunk is használt termékeink ereje abban rejlik, hogy tapasztalt akvakertészek fejlesztik és készítik azokat - akvakertészeknek.

GreenWorks

A rendkívül népszerű és általunk is kipróbált akvarisztikai termékek széles választékát fedi le a GreenWorks márka. Az ötven fölötti akvarisztikai termék (kövek, fák, szerszámok, üvegek és más hasznos kellékek) kezdőknek és haladóknak egyaránt hasznosak lesznek és megelégedésükre fognak szolgálni - hosszú távon is.

Magyarországi nagykereskedelmi márkáink


Tropica

Tropica (Dánia)

Oase

Oase (Németország)

Easy Life

Easy Life (Hollandia)

Odyssea

Odyssea (Kína)

Wave

Wave (Olaszország)

Amtra

Amtra (Olaszország)

GHL

GHL (Németország)

Söchting

Söchting (Németország)

Camozzi

Camozzi (Olaszország)

Giesemann

Giesemann (Németország)

Up Aqua

Up Aqua (Kína)

Aqua Ambiente

Aqua Ambiente (Cseh Köztársaság)

A Green Aqua egyedülállóan nagy raktárkészlettel rendelkezik, 1000-nél több termék van a nagykereskedelmi árlistánkon, a megrendeléseket pedig (munkanapokon) 24 órán belül teljesítjük - amennyiben a rendelés munkanapokon 12:00-ig emailben beérkezik hozzánk. A rendeléshez egy speciális Excel file-t készítettünk, amelyben csak a darabszámokat kell alkalmanként kitölteni, a termékek gyorsan és könnyen kereshetők és kategorizálhatók. A lista népszerűségi kategóriákat - másnéven Green Aqua ajánlási rendszert is tartalmaz, megkönnyítve a nagykereskedelmi partnereink választását. Nagykereskedelmi árlista csak viszonteladók számára biztosítható, előzetes minősítést követően.

Felhívjuk a magyarországi díszállat-felszerelés kereskedők figyelmét, hogy az általunk kizárólagosan forgalmazott márkák esetében sem belföldről sem külföldről nem vásárolhatók meg az adott márka termékei - más forgalmazótól. A gyártókkal kötött szerződéseink kizárják ennek lehetőségét.