Hal - Razbóra - Zöld törperazbóra - Microdevario kubotai

Igazi újdonság a hazai akvaristák körében ez a színpompás razbóra, a mai napig is ritkaságnak számít ez az  apró termetű.  A jó körülmények közt tartott halak izzó zöld színekben pompáznak. Akár csak a Galaxy razbóra, úgy a Microrasbora kubotai is Mianmar területéről az Inle Lake-ből származik. Azt gondolnánk, hogy a lágy és enyhén savas víz kedvez nekik, de ez nem igaz! A félkemény 5-10 nK keménységű vizet és a 7,2-7,4 közötti pH-t kedvelik. Ilyen paraméterek között, minden további nélkül szaporíthatók is. Csapathalak, ezért javasolt minimum 6db hal együtt tartása.

A halak csak személyes átvétellel rendelhetők!
Raktáron
SKU
888092
890Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Tudományos név:  Microdevario kubotai
Magyar név: Zöld törperazbóra
Csoport: Pontyfélék
Származás: Ázsia; Myanmar (Burma)
Testhossz: 2-3 cm
Természetes élőhely: Inle tó
Viselkedés: Békés csapathal, hasonló méretű halakkal, vagy külön akváriumban tartsuk.
Táplálkozás: Mindenevő, javasoljuk: ADA AP1 Gold haltáp etetését
Szaporítás: Elég könnyű, de még ritka
Medence: Minimum 60 literes
Dekoráció: Növényekkel sűrűn beültetett akvárium.
Hőmérséklet: 24-26 °C
pH: 7,0-7,5
Keménység: 8-12NK°
Várható életkor: 3 év

További információ
Name Hal - Razbóra - Zöld törperazbóra - Microdevario kubotai
SKU 888092
Manufacturer Green Aqua
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.