The wishlist name can't be left blank

Tropica Limnobium Laevigatum TC (zselés)

Család: Hydrocharitaceae Származási hely: Dél-Amerika Magasság: 1-5 cm Szélesség: 5-10+ cm Fényigény: közepes-nagyon magas Hőmérséklet: 18-28 °C Vízkeménység: nagyon lágy-kemény pH tolerancia: 5-8 Növekedési ütem: közepes Igény: alacsony
Raktáron
SKU
33-063-TC
2 100 Ft

A Limnobium levigatum leginkább nyitott akváriumokba alkalmas, dekoratív növény. Hosszú, vékony gyökereivel búvóhelyül szolgál a gurámiknak, és az egyéb vízfelszín környékén élő halaknak is, melyek szeretnek az úszó növények közé rejtőzködni. Ha megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és fényhez jut, új leveleket hoz a víz felszínén.

A Tropica 1-2-Grow dobozos növények laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A cserepes változatokhoz képest gazdagabb gyökérzettel érkeznek és gondos ápolással ugyanolyan sikeresen használhatók, mint cserepes társaik.

A dobozban néhány hétig megmaradnak eltarthatók, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak!

Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.

További információ
Name Tropica Limnobium Laevigatum TC (zselés)
SKU 33-063-TC
Gyártó Tropica
Szín Zöld
Növény típusa Könnyen tartható