The wishlist name can't be left blank

Koronavírus tájékoztató

 

Kedves Vásárlóink! A koronavírussal kapcsolatos járványügyi helyzetre tekintettel az alábbiakról szeretnénk mindenkit tájékoztatni:


Hosszas megfontolás után a kialakult helyzetre való tekintettel, vevőink és kollégáink egészségének védelme érdekében úgy döntöttünk, március 17. keddtől határozatlan időre bezárjuk üzletünket.

 

Az online rendelések csomagküldéses kiszolgálása zökkenőmentesen folytatódik!

Internetes támogatási hátterünket megerősítjük, kollégáink továbbra is rendelkezésre állnak, kérdéseiket igyekszünk rövid idő alatt megválaszolni e-mailben, chaten és Facebookon a megszokott nyitvatartási időben. Telefonos elérhetőségünk korlátozott, így kérjük, lehetőleg internetes kapcsolattartási lehetőségeinket használják!

Árukészletünket a lehető legjobban feltöltöttük, azonban a teljes Európát érintő korlátozások befolyásolják az utánpótlást, így előfordulhatnak készlethiányok. Amennyiben rendeléséből valamelyik termék hiányzik, kollégáink a rendelésben megadott telefonszámon keresik a termék cseréjével, törlésével kapcsolatban. Ha telefonon nem érjük el, a hiányzó terméket automatikusan cseréljük vagy töröljük a rendelésből. Automatikus cserét kizárólag növényeknél alkalmazunk, amennyiben ugyanaz a növény elérhető más gyártótól. Amennyiben rendelését előre kifizette, az esetlegesen törölt termék árát jóváírjuk fiókján Green Aqua pontok formájában. Kérjük, rendeléseiket kizárólag kiszállítással adják le, személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.


Amennyiben bármilyen változás történik, Facebookon és weboldalunkon is kihirdetjük. Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel,
a Green Aqua csapata

 

TERMÉKEK ELÉRHETŐSÉGE, UTÁNPÓTLÁSA: mivel a járvány a gazdaság minden szereplőjét érinti, egyelőre nehéz előre látni milyen hatással lesz beszállítóink szállítási lehetőségeire. Mindent megteszünk, hogy az áruforgalom folyamatos legyen, de a következő hetekben várhatóan lesznek olyan termékek, amelyek beszerzése nem, vagy késedelmesen lehetséges. Jelenleg beszállítóinktól gyűjtjük az információkat, amennyiben valamely terméknél tartós késedelemre kell számítani, arról értesítjük vásárlóinkat. A fejleményeket folyamatosan figyelemmel kísérjük, vásárlóink és munkatársaink biztonságát előtérbe helyezve igyekszünk a vásárlás folyamatosságát és kényelmét a körülmények figyelembevételével a lehető legjobban biztosítani.