INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Japán beltéri füstölő - Ka-fuh - Víz

2 490 Ft
50 Ft / 1 db
Raktáron
Cikkszám
27444

Az ember tudatosan vagy ösztönösen mindig kereste a kellemes illatú szereket — volt, amikor önmaguk miatt, és volt, hogy a hatásukért, hiszen ezek az anyagok felfokozzák a többi érzékszervünket: teljesebbé teszik az ízlelést, és a látást. A japán emberek már nagyon régen felismerték, hogy a füstölők nem pusztán az érzékszervekre hatnak, de a szépség, az esztétikum bizonyos területein is komoly értéket képviselnek.

A szilárdságot, formát nélkülöző, ki nem tapintható illatos füst komoly hatást gyakorol az ember tudatára, és inspirálja az elmét, még a gondolatok rendezése is könnyebb a füstölő kellemes illatának élvezete közben. Ezeket a perceket a spirituális szabadság és béke megteremtésére vagy visszanyerésére szánt időnek tekintik. Az ilyen hangulatok előidézését segítő illatok neve a Koh. A Koh a japán esztétikai kultúra szerves részét képezi.

A Nippon Kodo a minőségi füstölők gyártását arra a 400 éves, köztiszteletben álló gyakorlatra alapozza, amelyet Jyuemon Takaihoz lehet visszavezetni, közismertebb nevén Kojuhoz, a füstölőkészítés képzett mesteréhez. Koju a japán császár legfőbb szállítója volt, s többnyire az általa összeállított recepteken alapulnak azok a ma is forgalmazott kellemes, és kortalanul magas minőségű füstölőfajták, amiket a Nippon Kodo készít.

Koju mellett Yujiro Kito tradicionális formuláihoz is visszanyúl a cég. Kitót a „füstölők géniuszának” nevezték a XIX. században, a Meiji-restauráció időszaka alatt — abban az időben, amikor Japán kinyitotta kapuit a modern világra, és eltökélte, hogy haladni fog a korral.

A hagyományos fa- és növényillatú füstölők mellett más népszerű, divatos illatok készítése is folyik tradicionális eljárások és korszerű technológiák alkalmazásával a Nippon Kodo korszerű gyáraiban.

A japán füstölőgyártásban meglévő, több mint 50%-os részesedésével a Nippon Kodo Co. Ltd. a piacvezető.

A cég irányvonala és legfőbb célja már a kezdetektől az, hogy elhozza a füstölők kultúráját az egész világ számára, úgy, hogy közben megtöltse az emberek szívét kedvességgel, és megörvendeztesse a szellemet és a lelket.

Miközben alapvetőnek tekinti eredeti célját, hogy kiváló minőségű füstölőket gyártson, és forgalmazzon mind Japánban, mind külföldön, a Nippon Kodo tudatában van annak, hogy a füstölők használata nem kötődik egy meghatározott korú vásárlói réteghez, hanem termékeit életkortól függetlenül, mindenki használhatja saját életének jobbá tételéhez.

Mindezek mellett a vállalat szilárdan hiszi, hogy a füstölők gyártásának egyik fő célja az ősi hagyományok és értékek megőrzése, amelyeket a világ bármely részén élő, bármilyen korú emberek a történelem folyamán mindig tiszteletben tartottak.

Ezért a Nippon Kodo, lehetőségeinek határán belül törekszik megkeresni a japán és ázsiai erdőkben található, kifogástalan minőségű alapanyagokat és illataromákat, hogy széles termékskálát kínáljon azok számára, akik örömüket lelik a jó illatú füstölőkben. Mindezt úgy, hogy az alapanyagok és nyersanyagok lelőhelyeinek és élőhelyeinek törvényes és fenntartható kiaknázását szem előtt tartja.

 

További információ
NévJapán beltéri füstölő - Ka-fuh - Víz
Cikkszám27444
EAN4902125274440
GyártóGreen Aqua

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Könyv - A Tanganyika- és a Malawi-tó sügérvilága (dedikált) Előző Könyv - A Tanganyika- és a Malawi-tó sügérvilága (dedikált)
Ugrás fel