The wishlist name can't be left blank

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem

Green Aqua bolt címe, székhely

BOLTUNK CÍME
1119 Budapest,
Thán Károly u. 23-25.

(bejárat a szomszédos Major köz 12. felől)


NYITVATARTÁS

  Hétfőtől péntekig 10-17 óráig
Szombaton 10-13 óráig


A Green Aqua boltja Törökbálintról május 1-én Budapestre költözött. Az új központunk a Kelenföldi pályaudvar közelében található. Autós és tömegközlekedési útmutatás, térkép.

Green Aqua telefonszám, email-cím

TELEFONSZÁMUNK
+ 36 1 6104627


EMAIL CÍMÜNK

kapcsolat


A leveleket nyitvatartási időn kívül is olvassuk és igyekszünk megválaszolni!

Email-t az oldalon található "Írjon nekünk" űrlap segítségével is küldhet nekünk.

Chat: kérjük, használja az oldal alján látható Chat ablakot.

Green Aqua fizetési módok

BANKSZÁMLASZÁM - CIB Bank Zrt.
10702332-48788801-51100005


PAYPAL - regisztráció nélkül is

paypal@greenaqua.hu


ELFOGADOTT BANKKÁRTYÁK

MasterCard, MasterCard EC, Maestro, VISA, VISA Electron, VPay


További fizetéssel kapcsolatos információkat a "Fizetési információ" és az "Üzletszabályzat" oldalainkon talál.

Green Aqua cégnév, adószám, cégjegyzékszám

CÉGNÉV
Green Aqua Kft.


ADÓSZÁM

14702530-2-43


CÉGJEGYZÉKSZÁM

01-09-950626
 

TOVÁBBI OLDALAINK
Facebook - Fotók (Flickr)
Akvakertész fórum
YouTube csatorna

 

A legfontosabb rendelési, fizetési, szállítási, elállási, panaszkezelési és garanciális ügyintézéssel kapcsolatos információkat a üzletszabályzat oldalunkon gyűjtöttük össze. A gyakori kérdések oldalunkon pedig a fenti témakörök rövid összefoglalóját találhatja meg. Hibás, sérült csomagot kapott? Kérjük, olvassa el a panaszkezelési útmutatónkat! Az oldal alján található Ügyfélszolgálat menüben pedig további információkat is talál.

 

A Green Aqua megközelíthetősége térképen

Tömegközlekedési útmutatás

Boltunk gyalogosan a Kelenföldi pályaudvarról közelíthető meg a legegyszerűbben - a megállóktól hozzávetőlegesen 10 perc sétára található a Green Aqua. Kelenföldre számos busz, villamos (19, 49, 56A) és a metró (M4) is közlekedik.

Boltunkhoz a legközelebb (200 méterre) az Újbuda-központ metrómegállótól közlekedő 58-as busz Borszéki utcai megállója található, de a 153-as busz Pajkos utcai megállója (az Andor utcán) is rendkívül közel van.

A Tétényi úton közlekedő 7-es (valamint a 113, 213, 214) buszok Andor utca megállója is csupán néhányszáz méterre található a bolttól, az Andor utcán kifele haladva.

Kérjük, használja a BKK futár szolgáltatást az út egyszerű és gyors megtervezéséhez.

 

Autós útmutatás

A Thán Károly utca és a Major köz egymással párhuzamos utcák, a Green Aqua épülete a két utca között elhelyzekedő telken található. A XI. ker. Major köz 12. szám alatt található ügyfél-bejáratunk megközelítése alapvetően három irányból történhet.

1. Budapest belváros irányából legegyszerűbben a Bartók Béla úton keresztül a Kelenföldi pályaudvarig, és onnan a térképen is jelzett útvonalon a célig. A belvárostól normál forgalomban nagyjából 15 percre található a boltunk.

2. Az M1-M7 autópályán nyugat felől érkezve az Egérúton keresztül az Olajbogyó utcára kanyarodva (vasúti híd alatt áthaladva az első lámpa balra) majd a negyedik utcán jobbra fordulva.

3. A Fehérvári út, Tétényi út irányából az Andor utcán kifele a MOL kút előtti kanyarnál elhelyzett lámpánál lekanyarodva a Thán Károly utca irányába.

GPS koordináták: É47°27'28.8" - K19°01'29.7" (47.458010, 19.024915). Google Maps térkép.

 

Green Aqua Galéria

 

Sok szeretettel várjuk az új boltunkban és galériánkban! Ha kérdése, kérése vagy észrevétele van, a fenti elérhetőségeink bármelyikén megtalálhat. Üdvözli Önt a Green Aqua csapata!