INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Jebao DP-4 (4 csatornás dózispumpa)

48 990 Ft
Készleten
Cikkszám
999579
A Jebao/Jecod DP-4 dózispumpa egy 4 csatornás, kiváló minőségű termék Balling folyadékok, nyomelemek, növénytápok adagolására. 
A programozható szivattyúk segítségével automatizálhatók a tengeri és édesvízi akváriumok megfelelő működéséhez szükséges alapanyagok adagolási folyamatai.
A készülék ideális mindenféle folyadék, például mikro- és makroelem, folyékony koralltápok, Mg, Ca, Kh pufferek stb. adagolására.
A szivattyú 4 precíziós adagolófejjel van ellátva. Mindegyiken lehetősége van egyetlen dózist beállítani 1 és 9999 ml között. A készülék lehetővé teszi a kívánt adagolás idejének, valamint a napi és havi adagok számának beállítását is. A folyadék adagolása manuális és automatikus üzemmódban is elvégezhető.
 
A legfontosabb jellemzők:
- 4 programozható adagolópumpa
- az adagok számának és beadásuk idejének programozásának lehetősége
- automatikus és kézi üzemmód
 
Műszaki adatok:
- Teljesítmény: 8.5 W
- Kapacitás: 4 x 70 ml / perc
- Méretek: 234.7 x 150x 65.5 mm
- DC 12V tápegység
 
A termékre 1 év garancia van.
További információ
NévJebao DP-4 (4 csatornás dózispumpa)
Cikkszám999579
EAN5994460028405
GyártóJebao

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Green Aqua laminált akvárium bútor - 60x30x80 cm (H3730 tölgy) Előző Green Aqua laminált akvárium bútor - 60x30x80 cm (H3730 tölgy)
Ugrás fel