INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

JBL teszt - ProAqua Test KH (karbonát keménység) cseppteszt - 50x

3 190 Ft
Készleten
Cikkszám
JBL24110

A cseppteszt gyors és pontos KH mérést tesz lehetővé.
Mi a KH? A KH a víz karbonátkeménységét jelöli. A keménységet, keménységi fokban mérjük, ami megfelel a vízben oldott karbonátok (CO3--) és hidrogénkarbonátokok (HCO3-) összegének. A KH (karbonátkeménység) része az összekménységnek, és egy kiegyenlített vízben 80%-a az összkeménység (GH) értékének.

Miért fontos tudni, hogy mennyi a KH?

Számos oka van mind a halak, mind a növények szempontjából. A teljesség igénye nélkül:
•    A trópusi halak általában igen lágy vízben élnek. Ez alól az afrikai sügérek kivételek, ők igen keményben
•    A növények szintén kedvelik a lágyabb vizet
•    A mért KH-pH értékekből következtethetünk a víz CO2 tartalmára is
•    Ellenőrízhetjük, hogy valamelyik dekorációs kő nem keményíti-e a vizet.

További információ
NévJBL teszt - ProAqua Test KH (karbonát keménység) cseppteszt - 50x
CikkszámJBL24110
EAN4014162241108
GyártóJBL

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
JBL teszt - ProAqua Test GH (összkeménység) cseppteszt - 10 ml Előző JBL teszt - ProAqua Test GH (összkeménység) cseppteszt - 10 ml
Ugrás fel