INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

JBL SiliconeSpray - szilikon spray - 400ml

5 990 Ft
14 975 Ft / 1 l
Raktáron
Cikkszám
JBL61395

Vízmentes, szilikonzsír spray, amely az akváriumban és a kerti tóban is használható minden mozgó alkatrészhez, tömítésekhez, O-gyűrűkhöz. Víztiszta, szagtalan, hosszú távú tapadású, CFC-mentes, olaj- és ökotoxikus anyagoktól mentes.

A gumi tömítések és az O-gyűrűk az idő múlásával elveszítik rugalmasságukat, és nem képesek arra, hogy valamit 100%-osan lezárjanak. A rugalmasság visszanyerhető szilikonzsír segítségével. Nem fontos, hogy nagy mennyiségű szilikonzsírt használjon, de fontos, hogy teljesen kenje be vele az összes oldalt.

400 ml

További információ
Név JBL SiliconeSpray - szilikon spray - 400ml
Cikkszám JBL61395
EAN 4014162613950
Gyártó JBL

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Green Aqua Törölköző Előző Green Aqua törölköző (30x50 cm)
Ugrás fel