The wishlist name can't be left blank
INGYENES SZÁLLÍTÁS 14.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

JBL Proscape Tool Bag - karbantató táska

12 390 Ft
Nincs raktáron
Cikkszám
JBL61555

Szerszámos táska növényes ollók és csipeszek számára, hogy minden kéznél legyen az akvárium karbantartásakor. Használatával könnyen és gyorsan elérhetőek a növényültetéshez és gondozáshoz használt különböző akvakertészeti eszközök, ollók, csipeszek. Belül 6 szerszámtartó fül és hálós zseb található.

Használható övtáskaként, vállon keresztbe akasztva, vagy asztalra állítva nyitott helyzetben is a masszív műanyag betétnek köszönhetően. Vízálló kivitel.

Mérete: 16x33,5 cm Pánt 105-167 cm között állítható

Az eszközök nem tartozékok benne.

További információ
Név JBL Proscape Tool Bag - karbantató táska
Cikkszám JBL61555
EAN 4014162615558
Gyártó JBL

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

JBL SiliconeSpray - szilikon spray - 400ml Előző JBL SiliconeSpray - szilikon spray - 400ml
Ugrás fel