INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

JBL ProFlora Taifun CO2 buborékszámláló visszafolyásgátlóval

5 190 Ft
Készleten
Cikkszám
JBL64680

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A buborékszámlálót a diffúzor (vagy reaktor) és a visszacsapó szelep közé kell felszerelni a CO2 csőre, függőleges állásban. A buborékszámláló tartályát töltsük fel vízzel kb. 3/4 magasságig és csatlakoztassuk a bemenő CO2 csövet a képen látható jobb oldali csatlakozóhoz. A befecskendezett széndioxidot az 1 perc (vagy 1 másodperc) alatt számolt buborékok mennyiségével mérjük. A 30ppm CO2 szinthez minden akváriumban más és más buborékszám tartozik. Az eltérések a CO2 beoldás hatásfoka (a diffúzor vagy reaktor fajtája), az akvárium mérete, az akváriumi szűrő okozta áramlás, valamint a buborékszámláló által képzett buborékok mérete miatt igen nagyok is lehetnek. Ha olyan akváriumban üzemelünk be CO2 rendszert, amelyben halak is vannak, akkor érdemes a befecskendezést alacsony buborékszámtól indítani és több napon/héten át folyamatosan emelni, közben figyelve a CO2 tartósteszt elszíneződését. Nagy általánosságban és komoly fenntartásokkal kezelve az értékeket elmondható, hogy nagyobb akváriumokban 60 bpm (buborék / perc) azaz 1 bps (buborék / másodperc) értékektől, kisebb akváriumokban 15 bpm értékektől lehet indítani. Ha azonban halak is vannak az akváriumban akkor érdemes még ennél is kisebb számokkal indítani. A bejáratás alatt lévő, halakkal még be nem népesített akváriumokban természetesen az első naptól kezdve nyugodtan használhatunk több CO2-t, a növényekre nincs káros hatással a magasabb érték.

További információ
NévJBL ProFlora Taifun CO2 buborékszámláló visszafolyásgátlóval
CikkszámJBL64680
EAN4014162646804
GyártóJBL

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
JBL ProFlow vízpumpa - U2000 - 35W 2000lph Előző EHEIM Compact 1000 minipumpa
Ugrás fel