INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

JBL ProClean AquaEx 20-45 - aljzattisztító

5 990 Ft
Nincs raktáron
Cikkszám
JBL61427

Kifinomult és rendkívül hatékony aljzattisztító, mely kb 20 cm magasságból felszívja a szennyeződést.

Használata: Rázza meg az aljzattisztítót, engedje a vizet a vödörbe, szippantsa ki a szennyeződést az aljzatból, majd zárja el a csapot ha kész.

A kerek kialakítás hatékonyan biztosítja az erőteljes örvényhatást, így a sarkokból is könnyen eltávolítható a szennyeződés. A kivihető szűrőrész segít megakadályozni, hogy a növények, vagy állatok is felszívásra kerüljenek.

Csomag tartalma: 1 aljzattisztító 40 mm átmérővel, magasság 27 cm és 2 m tömlő (12/16mm), 2 db tömlőbilincs, csapszelep

További információ
NévJBL ProClean AquaEx 20-45 - aljzattisztító
CikkszámJBL61427
EAN4014162614278
GyártóJBL
Cső átmérő12/16 (13 mm)

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
JBL ProClean AquaEx 10-35 - aljzattisztító Előző JBL ProClean AquaEx 10-35 - aljzattisztító
Ugrás fel