INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

JBL ProClean AquaEx 10-35 - aljzattisztító

4 190 Ft
Készleten
Cikkszám
JBL61425

Kicsi, de nagyon ügyes aljzattisztító kis akváriumokhoz.

Használata: Tartsa az aljzattisztítót a víz alatt, egyszer röviden szívja meg a tömlőt és hagyja, hogy a víz a vödörbe áramoljon.

A négyzet alakú kialakítás segít a sarkokból is könnyen eltávolítani a szennyeződéseket. A kivihető szűrőrész segít megakadályozni, hogy a növények, vagy állatok is felszívásra kerüljenek.

Csomag tartalma: 1 aljzattisztító 35 mm átmérővel, magasság 12,5 cm és 1,5 m tömlő (9/12mm)

Tip: ha nem szeretné megszívni a tömlőt az áramlás megindításához, tegye az egész csöveg a víz alá amíg meg nem telik, majd csipeszelje el a végét, amíg a vödör fölé nem kerül. Ekkor a víz tovább folyik magától.

További információ
NévJBL ProClean AquaEx 10-35 - aljzattisztító
CikkszámJBL61425
EAN4014162614254
GyártóJBL
Cső átmérő9/12 (10 mm)

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
JBL ProClean Aqua In-out Water Jet Pump - vízcserélő fejegység Előző JBL ProClean Aqua In-out Water Jet Pump - vízcserélő fejegység
Ugrás fel