INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

JBL LED Solar Nature lámpa 45-70 cm (22 W, 2400 lm, 438 mm)

31 490 Ft
Raktáron
Cikkszám
JBL61902

A JBL LED SOLAR lámpák tulajdonságai:

 • A JBL LED SOLAR lámpák a mellékelt adapterek segítségével alkalmasak az összes hagyományos T8 és T5 fénycső pótlására, minden csőhosszúságban.
 • A fényforrással együtt a JBL SOLAR Natur alapfelszereltségéhez tartozik egy távirányító az egyszerű és professzionális vezérléshez.
 • A JBL LED-es lámpák teljes fényspektrumúak és a magas PAR értékek (fotoszintetikusan aktív sugárzás) miatt alkalmasak növényes akváriumokhoz is.
 • A külön megvásárolható WiFi vezérlő egység (JBL LED Solar Control WiFi) alkalmassá teszi okostelefonról, tabletről való vezérlésre is. A vezérlő egység segítségével különböző biotópoknak megfelelő fényviszonyok állíthatóak be, vagy akár létrehozható viharos időjárásnak megfelelő fényviszonyok, felhősödési időszakok szimulálása is.

A mellékelt tartólábakkal 45-70 cm hosszúságú akváriumokhoz használható.
Az adapterek segítségével 438 cm/24W T5 vagy 438 cm/15W T8 fénycsövek helyére illeszthető.

 • Teljesítmény: 22W
 • Fényáram: 2400 lm (4000K)
 • Színhőmérséklet: 2700K, 4000K, 6700K (állítható)
 • Méretek
  hosszúság: 438 mm
  magasság: 17 mm
  szélesség: 71 mm
 • CRI: 85

Köztudott, hogy A LED-ek energiatakarékosabbak, mint a hagyományos fluoreszkáló fénycsövek. A vízi növényeknek szükséges fényspektrum azonban jelentősen eltér az otthoni felhasználású LED-ek fényspektrumától.
Itt a fotoszintetikusan aktív sugárzási tartomány, a PAR és a fény teljes spektruma, amely a látható fény spektrumon belül a TOTAL tartományt tartalmazza. Csak ez a két komponens képes tökéletes megvilágítást biztosítani az akváriumi növények számára!

Mivel a JBL volt a világon első gyártó, amely a napsugárzásnak megfelelő teljes fényspektrumot fejlesztett ki JBL SOLAR fénycsövekkel, fejlesztő részlegük nemcsak a LED technológiájának rendelkezésre álló fentebb említett spektrumát akarta használni, hanem teljes fényspektrumú LED világítást kívánt létrehozni, amely az akváriumok számára alkalmas! 

 • Maximális fényhatás a gyönyörű vízi növények számára: rendkívül magas fotoszintetikus sugárzás (PAR), több mint 220 μM/s/m2
 • Plug & play: a mellékelt adapterek segítségével rendkívül egyszerűen behelyezhető a hagyományos T8 vagy T5 fénycsövek helyére, illetve a tartólábak segítségével akár nyitott akváriumhoz is használható, az akvárium oldalsó üveglapjaira helyezve
 • A mellékelt távirányító segítségével 3 színhőmérséklet közül választhat
 • Egyenletesen elosztott meleg fehér és hideg fehér LED-ek a biotóp-kompatibilis fényviszonyokhoz:
  2 csatorna, 3 előre beállított világos színnel: 2700 K (meleg fehér), 4000 K (nappali fehér), 6700 K (hideg fehér)
 • Bővíthető WiFi vezérléssel:
  ingyenes applikáció használatával okostelefonon előre beállított biotóp-kompatibilis vagy egyedi fényviszonyok érhetők el.
  A JBL LED SOLAR EFFECT RGB fényforrással vagy azzal kombinálva különleges színhatások hozható létre.
 • A csomag tartalma:
  vízálló világító egység (IP67), 
  távirányító, vevő egység, tápegység, csatlakozókábel,
  tartókonzolok az akvárium oldalüvegére való felszereléshez,
  adapterek a hagyományos T és T5 fénycsövek helyére való beszereléshez.

Használati útmutató

További információ
Név JBL LED Solar Nature lámpa 45-70 cm (22 W, 2400 lm, 438 mm)
Cikkszám JBL61902
EAN 4014162619020
Gyártó JBL
Világítás típusa Tetőbe szerelhető

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
JBL LED Solar Nature lámpa 85-110 cm (44 W, 4800 lm, 849 mm) Előző JBL LED Solar Natur lámpa 85-110 cm (44 W, 4800 lm, 849 mm)
Ugrás fel