INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

JBL csap - duplacsap - 16/22 mm

5 890 Ft
Raktáron
Cikkszám
JBL61093

Az akvárium tömlőinek csatlakoztatására, leválasztására és leállítására

Szűrők és csövek takarításánál, vagy pl. egy slagos vízcsere rendszer kiépítésénél a csapok és duplacsapok nélkülözhetetlenek. A duplacsap segít abban az esetben, ha a műszaki eszközöket, például a külső szűrőket a tisztításhoz le kell választani az akváriumba szerelt tömlőktől.

Összeszerelés: vágja el a tömlőt, rögzítse a tömlővégeket a gyorskioldó csatlakozóhoz és tekerje rá az anyát

Édesvízi és tengeri akváriumhoz is használható, rendkívül robusztus POM / ABS műanyag.

Nem csapvíznyomáshoz tervezték (4 bar) A teljes vízáramot fenntartja, nem csökken a teljesítmény, ha műszaki berendezésekkel használja.

A csomag tartalma: 1 duplacsap

Méret: 16/22 mm

További információ
Név JBL csap - duplacsap - 16/22 mm
Cikkszám JBL61093
EAN 4014162610935
Gyártó JBL
Cső átmérő 16/22 (17 mm)

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
JBL csap - duplacsap - 12/16 mm Előző JBL csap - duplacsap - 12/16 mm
Ugrás fel