The wishlist name can't be left blank

JBL CO2 tartós teszt (drop checker)

JBL CO2 tartós teszt

CO2 tartósteszt (Drop Checker) az akváriumvízbe oldott széndioxid állandó mérésére alkalmas. A benne lévő pH indikátor oldat elszíneződése alapján, - ha az akváriumba nem kerül egyéb, a pH-t befolyásoló anyag (pl. tőzeg) - igen pontosan megállapítható a víz CO2 tartalma.  

TARTOZÉKOK:

1 db. műanyag tartósteszt.
1db reagens folyadék
1db fecskendő
1db öntapadós színskála

ANYAGA: műanyag.

Használat: A dobozban található reagensből cseppentsünk az átlátszó műanyag részbe 35 cseppet. Ezután helyezzük rá a fekete műanyag záróelemet, majd fordítsuk meg és a tapadókorongfok segítségével erősítsük az akvárium belős falára a víz alá. Kívülről ragasszuk mellé a színskálát. Az oldat színe fogja meghatározni, az akváriumban oldott széndioxid mennyiségét. A skála a vízkeménységtől (KH) függően, megmutatja az ideális pH szinteket. Ha a reagens az adott keménységnél jelzett színt (pH) hozza, az akváriumban megfelelő a CO2 szint. A "+" irányban a koncentráció magas, a "-" jel túl alacsony szintet jelöl.  A reagens folyadékot 14 naponta érdemes cserélni.

Raktáron
SKU
JBL25392
3990Ft

A CO2 tartóstesztek célja, hogy az akvarista némi gyakorlattal és színárnyalat megfigyelések után a növények számára ideális 30ppm CO2 szintet jelző világoszöld (ún. Lime zöld) színű Drop Checker színt be tudja állítani. A megfelelő színárnyalat leolvasása és értelmezése - bár egyszerűnek hangzik - mégis félrevezető lehet és sok tényezőtől függ ezért a használata előtt ajánlott átolvasni a CO2 tartóstesztek működéséről részletes - fényképekkel illusztrált - leírást itt.

A termékről bemutató videót itt talál.

További információ
Name JBL CO2 tartós teszt (drop checker)
SKU JBL25392
Gyártó JBL