JBL CO2 tartós teszt (drop checker)

JBL CO2 tartós teszt

CO2 tartósteszt (Drop Checker) az akváriumvízbe oldott széndioxid állandó mérésére alkalmas. A benne lévő pH indikátor oldat elszíneződése alapján, - ha az akváriumba nem kerül egyéb, a pH-t befolyásoló anyag (pl. tőzeg) - igen pontosan megállapítható a víz CO2 tartalma.  

TARTOZÉKOK:

1 db. műanyag tartósteszt.
1db reagens folyadék
1db fecskendő
1db öntapadós színskála

ANYAGA: műanyag.

Használat: A dobozban található reagensből cseppentsünk az átlátszó műanyag részbe 35 cseppet. Ezután helyezzük rá a fekete műanyag záróelemet, majd fordítsuk meg és a tapadókorongfok segítségével erősítsük az akvárium belős falára a víz alá. Kívülről ragasszuk mellé a színskálát. Az oldat színe fogja meghatározni, az akváriumban oldott széndioxid mennyiségét. A skála a vízkeménységtől (KH) függően, megmutatja az ideális pH szinteket. Ha a reagens az adott keménységnél jelzett színt (pH) hozza, az akváriumban megfelelő a CO2 szint. A "+" irányban a koncentráció magas, a "-" jel túl alacsony szintet jelöl.  A reagens folyadékot 14 naponta érdemes cserélni.

Raktáron
SKU
JBL25392
3990Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

A CO2 tartóstesztek célja, hogy az akvarista némi gyakorlattal és színárnyalat megfigyelések után a növények számára ideális 30ppm CO2 szintet jelző világoszöld (ún. Lime zöld) színű Drop Checker színt be tudja állítani. A megfelelő színárnyalat leolvasása és értelmezése - bár egyszerűnek hangzik - mégis félrevezető lehet és sok tényezőtől függ ezért a használata előtt ajánlott átolvasni a CO2 tartóstesztek működéséről részletes - fényképekkel illusztrált - leírást itt.

A termékről bemutató videót itt talál.

További információ
Name JBL CO2 tartós teszt (drop checker)
SKU JBL25392
Manufacturer JBL
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.