The wishlist name can't be left blank

ISTA külső fűtő 150W (16/22)

Az ISTA  külsőfűtőt a külső szűrő, vagy egy szivattyú nyomóágához kell csatlakoztatni: azt a csövet kell megszakítanunk, amelyik a szűrőből szállítja vissza a vizet az akváriumba. Így a fűtő nem foglal el helyet az akváriumban, és kívülről állítható anélkül, hogy a vízbe kellene nyúlni.
A fűtőn 20-35 Celsius fok között állíthatjuk be a kívánt vízhőmérsékletet. A készülék (a biztonság érdekében két érzékelővel) érzékeli a víz aktuális hőmérsékletét, és ennek megfelelően automatikusan kapcsol ki és be, így tartja a kívánt hőfokon az akvárium vizét.
- Szűrőcső-méret: 16/22
- Teljesítmény: 150W
- Javasolt akváriumméret: max. 150 liter
Megjegyzés: a tapasztalatunk szerint akár 20 literes Nano akváriumokhoz is remekül használható! Édes- és tengervízi akváriumokhoz is használható.

Raktáron
SKU
I-H614
15990Ft

Használat
Vágja el a szűrő, vagy vízpumpa csövét a kíván helyen. A csavarós rászóritó kengyelek segítségével rögzítse a csövön a fűtőt. Indítsa el a szűrőt/ vízpumpát, hogy a fűtőben víz kezdjen áramolni. Ellenőrizze, hogy nem ereszt, csöpög-e a csatlakozásoknál. Dugja be a hálózati csatlakozót (Power lámpa ég). A készülék kiírja a pontos vízhőmérsékletet  vízhőmérsékletet (Temp kijelző) A Set gomb megnyomásával egyel emelhet a beállított hőmérsékleten. Minden nyomással egyel megemeli a kívánt hőfokot. Ha túl magasra állította, a Set gomb nyomogatásával vaisszaugrik 20 fokra a termosztát. Innen ismét egyesével emelhető a hőfok. Amikor a készülék melegít, folyamatosan ég a Heating lámpa. 
Karbantartás:
Fél évente érdemes a készüléket leválasztani a csőről és keresztülnézve rajta ellenőrizni, hogy nincs-e benne nagyobb szennyeződés. 
Figyelem:
A készülék ne üzemeljen úgy, hogy nincsen benne víz!

- Méret: 23cm x 6cm
- szín: szürke
- anyaga: műanyag
- Szűrőcső-méret: 16/22
- Teljesítmény: 150W
- Javasolt akváriumméret: max. 150 liter

Garancia: 1 év

További információ
Name ISTA külső fűtő 150W (16/22)
SKU I-H614
Gyártó ISTA
Cső átmérő 16/22
Akvárium mérethez 200L alatt