INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Impa Super Ancora kőragasztó (fekete) - 1,5 kg

5 990 Ft
3 993 Ft / 1 kg
Raktáron
Cikkszám
IM-3560-3012

SUPER ANCORA VERTICALE Poliészter Ragasztó Függőleges Felületre (1.5kg) Tixotróp poliészter ragasztó függőleges kő és fafelületre. 
Termékleírás és felhasználás: Telítettlen poliészter-gyanta bázisú, kétkomponensű ragasztó. Függőleges felületre felhordható anélkül, hogy lefolyna. Széles színskálában áll rendelkezésre. A kikeményedés után jellege és keménysége a kőhöz hasonló, és éppen úgy kezelhető, megmunkálható és fényesíthető, mint maga a kő. 
Műszaki jellemzők
Kötőanyag tulajdonsága : telítettlen poliészter gyanta Fajsúly: „A” rész: 1,68 kg/l ( ± 0,03) Edző : fehér tubusos krém, cikksz.: 4000 1015 Keverési arány: 100 „A” rész + 2÷3 „B” rész súlyban Fazékidő: 6 ÷ 8 perc Teljes polimerizáció: kb. 2 óra elteltével Megmunkálható: 2 óra elteltével, közepes vastagság esetén ASTM D638 eljárásos szakítópróba: töréserő: 26,6 Mpa: eldeformálódás töréskor: 0,4%: rugalmassági tényező: 6950 Mpa ASTM D790 eljárásos hajlítópróba: max. töréserő : 54,4 MPa: eldeformálódás töréskor : 0,9% : rugalmassági tényező: 7580 MPa Tárolási stabilitás: 12 hónap ép csomagolásban, fénytől védve 24 ± 2 °C-on tesztelt termék 20 °C-on mért adatok  
Felhordásra alkalmas felület : A felület száraz, tiszta, por-, zsír- és viaszmentes legyen. Felhordási eljárás: spatulya Hígítás: Felhasználásra kész. Javasolt rétegvastagság : Nagy kiterjedésű felületen egy réteg vastagsága ne haladja meg az 5 mm-t. Nagyobb vastagság eléréséhez több rétegben kell felvinni.
A felhasználáshoz 100 rész ragasztóhoz súlyban 2 ÷ 3% edzőt kell adni. Gondosan el kell keverni, amíg egy homogén masszát nem kapunk. Felhordáskor ügyeljünk arra, hogy a termék jól tapadjon, ezért a spatulyát könnyedén nyomjuk rá a felületre. A ragasztó kézzel vagy géppel csiszolható. Használhatjuk ugyanazokat a szerszámokat, amelyeket a kő megmunkálásához alkalmazunk. MEGJEGYZÉS: + 10°C hőmérséklet alatt a termék felhordása nem ajánlott.

 

További információ
Név Impa Super Ancora kőragasztó (fekete) - 1,5 kg
Cikkszám IM-3560-3012
EAN 5994460025398
Gyártó Impa

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Hobby vízalatti ragasztó (színtelen) - 80 ml Előző hobby-vizalatti-ragaszto-atlatszo-80-ml
Ugrás fel