The wishlist name can't be left blank

Impa Super Ancora kő- és faragasztó áttetsző - 1,05 kg

Az IMPA Ancora kétkomponensű ragasztóval köveket, de akár fákat is stabilan össze tudunk ragasztani. Évek óta használjuk a ragasztót nagy megelégedéssel és az évek során nem tapasztaltunk semmilyen negatívumot a termék használatával. Youtube csatornánkon többször is felbukkan a ragasztó használata. Használata jól szellőző helyen javasolt, de száradás után szagmentes és semmilyen káros hatása nincs a vízben élő szervezetekre. 
A ragasztó 6-8 perc után már húz, a teljes száradáshoz 1,5-2 óra szükséges. Kínálatunkban több színben is elérhető.
Figyelem: a ragasztó használatához feltétlenül szükséges az edző (másik komponens) használata is!

  • Szín: áttesztő, opál
  • Kiszerelés: 1,5 kg
  • Szilárdulás: 6-8 perc
  • Teljes száradás: 2 óra után

A felhasználáshoz 100 rész ragasztóhoz 2-3 rész edzőt kell adni.

Raktáron
SKU
IM-3561-0000
6990Ft

SUPER ANCORA VERTICALE Poliészter Ragasztó Függőleges Felületre (1.5kg) Tixotróp poliészter ragasztó függőleges kő és fafelületre. 
Termékleírás és felhasználás: Telítettlen poliészter-gyanta bázisú, kétkomponensű ragasztó. Függőleges felületre felhordható anélkül, hogy lefolyna. Széles színskálában áll rendelkezésre. A kikeményedés után jellege és keménysége a kőhöz hasonló, és éppen úgy kezelhető, megmunkálható és fényesíthető, mint maga a kő. 
Műszaki jellemzők
Kötőanyag tulajdonsága : telítettlen poliészter gyanta Fajsúly: „A” rész: 1,68 kg/l ( ± 0,03) Edző : fehér tubusos krém, cikksz.: 4000 1015 Keverési arány: 100 „A” rész + 2÷3 „B” rész súlyban

Teljes polimerizáció: kb. 2 óra elteltével Megmunkálható: 2 óra elteltével, közepes vastagság esetén ASTM D638 eljárásos szakítópróba: töréserő: 26,6 Mpa: eldeformálódás töréskor: 0,4%: rugalmassági tényező: 6950 Mpa ASTM D790 eljárásos hajlítópróba: max. töréserő : 54,4 MPa: eldeformálódás töréskor : 0,9% : rugalmassági tényező: 7580 MPa Tárolási stabilitás: 12 hónap ép csomagolásban, fénytől védve 24 ± 2 °C-on tesztelt termék 20 °C-on mért adatok  
Felhordásra alkalmas felület : A felület száraz, tiszta, por-, zsír- és viaszmentes legyen. Felhordási eljárás: spatulya Hígítás: Felhasználásra kész. Javasolt rétegvastagság : Nagy kiterjedésű felületen egy réteg vastagsága ne haladja meg az 5 mm-t. Nagyobb vastagság eléréséhez több rétegben kell felvinni.
A felhasználáshoz 100 rész ragasztóhoz súlyban 2 ÷ 3% edzőt kell adni. Gondosan el kell keverni, amíg egy homogén masszát nem kapunk. Felhordáskor ügyeljünk arra, hogy a termék jól tapadjon, ezért a spatulyát könnyedén nyomjuk rá a felületre. A ragasztó kézzel vagy géppel csiszolható. Használhatjuk ugyanazokat a szerszámokat, amelyeket a kő megmunkálásához alkalmazunk. MEGJEGYZÉS: + 10°C hőmérséklet alatt a termék felhordása nem ajánlott.

 

További információ
Name Impa Super Ancora kő- és faragasztó áttetsző - 1,05 kg
SKU IM-3561-0000
Gyártó Green Aqua