The wishlist name can't be left blank

Tropica Hygrophila sp. Araguaia TC (zselés)

Család: Acanthaceae Származási hely: Ázsia Magasság: 10-20 cm Szélesség: 15 cm Fényigény: alacsony-nagyon magas Hőmérséklet: 20-28 °C pH tolerancia: 6-7.5 Növekedési ütem: lassú Igény: közepes
Raktáron
SKU
33-051B-TC
2 100 Ft

Hygrophila sp. Ázsiából származik. Egy erősen elágazó, vöröses barnás színű, hosszabb levelű kúszó növény. Viszonylag igénytelen, de a tápanyag dús aljzat és a megfelelő világítás miatt gyorsabban növekszik. Nitrát és foszfát adagolással gyorsíthatjuk a fejlődését, ami megakadályozza, hogy levelein pontalgák jelenjenek meg. CO2 adagolás nem fontos. Alacsonyabb tápanyagszint általában jobb színezetet eredményez.

A Hygrophila sp. gazdag gyökérzetet növeszt, oldalhajtásai levágásával és visszaültetésével szaporítása egyszerű.

A Hygrophila sp. leginkább előtéri növény, amit közepes és nagy méretű akváriumokhoz ajánlunk. Azon kevés növény közé tartozik, ami előtéri növényként vöröses színt kölcsönöz akváriumunknak, ezért remek kontrasztot ad a sok zöld színű előtéri növény között.

A Tropica 1-2-Grow dobozos növények laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A cserepes változatokhoz képest gazdagabb gyökérzettel érkeznek és gondos ápolással ugyanolyan sikeresen használhatók, mint cserepes társaik.

A dobozban néhány hétig megmaradnak eltarthatók, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak!

Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.

További információ
Name Tropica Hygrophila sp. Araguaia TC (zselés)
SKU 33-051B-TC
Gyártó Tropica
Szín Vörös
Növény típusa Közepes igényű