INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Hobby vízalatti ragasztó (fekete) - 80 ml

9 990 Ft
124 875 Ft / 1 l
Nincs készleten
Cikkszám
HOB11967

A szivárgó akvárium rémálom az akváriumot tartók számára, különösen az üzletek zárása után, hétvégén vagy ünnepnapokon. A ragasztó ezért alapvető eleme a "vészhelyzeti készletnek" bármely háztartásban.

A Hobby ragasztó univerzális, nagyteljesítményű tömítő- és ragasztó, amely mind a víz felett, mind a víz alatt használható.
Használata igen egyszerű, nem kell hozzá egyéb "pisztoly".
A Hobby víz alatti ragasztó mentes az oldószerektől, az izocianáttól és a szilikonoktól, ezért ártalmatlan minden állatra és növényre. A termék kompatibilis a tengervízzel, és tóbevonatok ragasztására és javítására is használható. A víz alatti ragasztó ideális a díszítések és dekorok megállításához, valamint az akváriumban vagy terráriumban a szivárgások javításához.

További információ
NévHobby vízalatti ragasztó (fekete) - 80 ml
CikkszámHOB11967
EAN4011444119674
Súly (kg)0.100000
GyártóHobby

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
GreenWorks moha kötöző fonál (damil) Előző GreenWorks moha kötöző fonál
Ugrás fel