INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

GrowCap tápkapszula 10-100 liter (5 kapszula)

3 990 Ft
798 Ft / 1 db
Nincs raktáron
Cikkszám
0041C

Growcap - Az akvárium karbantartás egyszerű módja!

Ahhoz, hogy ökológiai egyensúly legyen az akváriumban, nem csak vízi növényekre és halakra van szükség. A megfelelő egyensúly szempontjából nélkülözhetetlenek a baktériumok. Ezek nagyon kicsi mikroorganizmusok, melyeket a növények felszívhatnak, így még egészségesebbek lesznek és megszűnik az alga probléma is.

A Growcap kapszulákban megtalálhatók ezek a fontos esszenciális baktériumok. Egyszerűen helyezzen az akvárium méretéhez való kapszulát a talajba vagy kavicságyba, így a növények gyökerei felszívják a tápanyagot. Kb. 10 hétig fejti ki hatását. Ezalatt az idő alatt az összes komponense kioldódik, majd elbomlik.

Ezek a speciális baktériumok a halak salakanyagát is tápanyaggá alakítják, a baktériumok "megeszik" a szennyeződést, így kevesebb lesz a takarítanivaló.

További információ
Név GrowCap tápkapszula 10-100 liter (5 kapszula)
Cikkszám 0041C
EAN 8719327184547
Gyártó Growcap
Akvárium mérethez 100L alatt

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
GrowCap tápkapszula 100-250 liter (8 kapszula) Előző GrowCap tápkapszula 100-250 liter (8 kapszula)
Ugrás fel