CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

GreenWorks nyomásfokozó pumpa 0,9 l/perc (booster pumpa)

27 990 Ft
Nincs készleten
Cikkszám
999916

A GreenWorks nyomásnövelő pumpa segítségével a kisebb víznyomású helyeken is hatékonyan alkalmazhatjuk bármelyik RO készüléket. Nagyobb vízhozamú készülékek esetén a nyomásfokozó pumpa használatával jelentősen növelhetjük a hatékonyságot.

Teljesítmény: 50 GPD (0,6 liter/perc)
Feszültség: 24 V

GreenWorks nyomásnövelő pumpa HASZNÁLATI ÉS ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ

Előnyök:
Az RO készülékek akkor termelnek RO vizet, amikor a nyomás 35-70 psi között van. Ha a vezetékes víz nyomása 35 psi alatt van, akkor a nyomás nem elegendő a membránok számára a Fordított Ozmózis víz hatékony termeléséhez. Ha a vezetékes vizünk nyomása alacsony, az RO nyomásfokozó pumpa a víznyomást növelni fogja és lehetővé teszi az RO készülék számára, hogy hatékonyan működjön, vagy éppen jobb teljesítményt nyújtson a ráírt liter/nap értéknél (a víz hőmérsékletétől is függő érték). Az RO membránok a működési nyomás maximumánál a leghatékonyabbak, a nyomásfokozó pumpák használatakor jelentős TDS (Total Dissolved Solids = Összes beoldott szilárdanyag) csökkenést lehet elérni a termelt RO vízben. A membrán hatékonyságának növelésekor kevesebb szennyvíz kerül a csatornába. A membrán a legjobb teljesítményét 70 psi körül nyújtja. Ha a vezetékes nyomás 35-60 psi között van, a nyomásfokozó pumpa használatával el tudjuk érni a membránok csúcsteljesítményét, ezért a befektetés megéri.

Összeszerelés:

A GreenWorks RO nyomásfokozó pumpák alacsony feszültségű eszközök, tehát csak a csomagban található megfelelő adapterrel (transzformátorral) működnek.

Csavarozzuk össze a két csőcsatlakozó véget a pumpateshez kenderkócot vagy más szigetelő anyagot használva – a megfelelő zárás érdekében.

Csatlakoztassuk a csövet a Jaco csatlakozókhoz és győződjünk meg arról, hogy a cső teljesen be van nyomva a helyére és a csatlakozások megfelelően meg vannak szorítva.

A pumpának be- és kimeneti oldalai vannak. Az áramlás megfelelő irányát a pumpatesbe nyomtatott nyíl jelzi.

Ne feledjük, hogy a legnagyobb nyomás a pumpa kimeneti oldalán keletkezik ezért ezt az oldalt kell a legbiztosabban rögzíteni annak elkerüléséért, hogy a csövet lenyomja magáról a nyomás miatt.

A kimenetet közvetlenül az RO készülékhez csatlakoztatssuk és a megnövelt nyomás átnyomja a membránon a vizet. Ez különösen télen hasznos, amikor az alacsonyabb vízhőmérsékletek csökkentik a nyomást és ezáltal a teljesítményt.

Csatlakoztassuk a vezetékes vizet a pumpához és csatlakoztassuk az adapter 220V-os csatlakozóját az áramforráshoz a működés megkezdéséhez. Ne használjuk a készüléket szárazon.

Fontos:

Ha a rendszerben az RO készüléket elzáró vízhez gyártott mágnesszelep működik, akkor a nyomásfokozó pumpát úgy kell bekötni, hogy a mágnesszelep kikapcsolódásakor (amikor nem engedi át a vizet) a nyomásfokozó pumpát is lekapcsoljuk. Ha ezt nem tesszük meg, akkor a pumpa továbbra is nyomást fog helyezni a mágnesszelepre ezáltal vagy leég a pumpa motorja vagy a pumpa diafragmája fog sérülni.

Ha az eszközt folyamatosan használjuk, ajánlott a pumpa 4 óránkénti 15 perces kikapcsolása a hűtése miatt. Ezt egy egyszerű időkapcsolóval megoldhatjuk.

További információ
NévGreenWorks nyomásfokozó pumpa 0,9 l/perc (booster pumpa)
Cikkszám999916
EAN5994460015900
Súly (kg)2.000000
GyártóGreenWorks
Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
GreenWorks T-elosztó RO készülékhez (1/4") Előző RO elzáró csap
Ugrás fel