INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Green Works vízutántöltő adapter (3-10 mm üvegvestagsághoz)

Akciós ár 3 190 Ft Lista ár 3 990 Ft
Készleten
Cikkszám
999515

Green Works vízutántöltő adapter (3-10 mm üvegvastagsághoz)

1-2 literes ásványvizes palackkal és a mellékelt szilikon csővel használható. A helyes működés érdekében szilikoncső végét olyan formára és "felemás" hosszúságúra kell vágni, mint a csomagoláson lévő képen látható.

Az itthon kapható ásványvizes flakonok közül a JANA megfelelő rá. Az 1,5 literes flakon, egy 30-40 literes akvárium vizét 1 hétig képes szintentartani, de ez természetesen sok egyéb tényezőtől is függ. Szükség esetén több eszköz is hadrendbe állítható.  

További információ
NévGreen Works vízutántöltő adapter (3-10 mm üvegvestagsághoz)
Cikkszám999515
EAN2900000009592
GyártóGreenWorks

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Aquario NEO Normal Tiny akril CO2 diffúzor - nano Előző Aquario NEO Special Type akril CO2 diffúzor - Tiny
Ugrás fel