The wishlist name can't be left blank

Green Aqua akvárium - 64l, 60x30x36 cm, 6 mm üvegvastagság

A Green Aqua által gyártatott különlegesen jó minőségű akvárium. Átlátszó ragasztással, élpolírral.  
Kérésre bármilyen akváriumméretet legyártunk. 


Méretek: 60x30x36 cm (hossz-szélesség-magasság).
Üvegvastagság: 6 mm.

Az akvárium méretéből és sérülékenységéből adódóan a terméket nem tudjuk ingyenesen szállítani! Magyarország területén a raklapos kiszállítás díja egyedi egyeztetést igényel. Külföldi szállítás esetén a szállítási költségről érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Raktáron
SKU
9760303606
19 890 Ft

 A japán növényes akvarisztikában alapkövetelmény, hogy az akvárium átlátszó szilikonnal legyen ragasztva és merevítések illetve tartókeretek nélküli legyen. A víz alatti növényes világ látványát így csupán egy vékony, valószínűtlenül átlátszó üveg választja el a szemlélőtől. • Méretek: 60x30x36 cm (hossz-szélesség-magasság). • Üvegvastagság: 6 mm. • Rendkívül jó minőségű, időtálló átlátszó szilikon Az akváriumokat rendkívül gondosan csomagoljuk. A kiszállítás után minden esetben ellenőrizni kell az üveg állapotát, és azonnal jelezni az esetleges sérüléseket. A garancia az utólagos törésekre, karcolásokra, repedésekre valamint az ebből fakadó környezeti károkra nem vonatkozik. Az asztallapok és polcok felülete a látszat ellenére nem egyenletes. Az akváriumok alá ezért mindig tegyünk az akvárium tartozékok alatt kapható akvárium alátét szivacsot.

A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret szállítására van lehetőség. Néhány extrém esetben ezért egyedi szállítás szükséges. Tipikusan ilyenek a nagy méretű akváriumok és bútorok. Ezeket egyedi kalkuláció alapján szállítjuk, természetesen az ügyféllel történt egyeztetés után.

További információ
Name Green Aqua akvárium - 64l, 60x30x36 cm, 6 mm üvegvastagság
SKU 9760303606
Gyártó Green Aqua