INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Green Aqua RO készülék, vízlágyító - 1540 l/nap (2x200 GPD, két membrán)

124 990 Ft
Raktáron
Cikkszám
999816

A kiváló minőségű membránok a csapvíz szennyeződéseinek és a keménységet okozó oldott anyagok 97-99.5%-át távolítják el.

A Green Aqua RO készülék tartozékai:

1 db Green Aqua RO berendezés (5 mikron és aktívszén előszűrő, membrán)
3 db 1/4" bekötő cső
1 db 1/2x1/4" belső menetes, műanyag, fehér bekötő idom
1 db szűrőház kulcs
1 db magyar nyelvű használati utasítás, jótállási jegy

Fontos tudni, hogy az RO készülékek hozama nagyban függ a hálózati víz nyomásától. A víz nyomása rendkívüli módon eltérhet háztartásonként. Egy 1700 liter/nap névleges teljesítményű szűrőnél például egy 6 BAR-os hálózati nyomásnál az RO készüléken mért 4.5-5 BAR nyomás mellett 1200 liter / nap valós hozamot mértünk.

A termék csomagolásakor az összes csatlakozó illesztését manuálisan teszteltük, de ritkán előfordulhat, hogy a szállítás során kilazulnak a csövek csatlakozói, ezért ajánlatos üzembehelyezés során kézzel újra benyomni a csöveket. (A csövek eltávolítása a kék biztonsági alátét eltávolítása után, a műanyag gallér benyomásával lehetséges, csak úgy mint pl. a CO2 cső csatlakozásoknál).

Green Aqua RO berendezést 6 havonta karbantartani szükséges, azaz előszűrőket kell cserélni a berendezésben. Garanciális feltétel!

A vízinövények a magyarországi kemény vízben lassabban növekednek. Lágyabb vízben viszont sokkal több növény tartható sikerrel (pl. a HC nagyobb, szebb leveleket hoz). A keménységnek nem ideális meghaladnia a 6-os GH  értéket. Ezzel szemben a legtöbb településen 14-35 közötti GH értékeket mértünk. Az ideális szint valahol 4-6 GH között van! Mi kb. 4-5-ös GH-t javaslunk. Kb TDS: 150-180 ppm 

A szükséges keménység beállításához javasolunk egy digitális TDS mérőt és a Green Aqua GH/KH plus visszakeményítő por használatát. Ezek együttes használatával gyerekjáték beállítani a megfelelő vízkeménységet!

Beüzemelés

1. lépés Válassza ki a Green Aqua RO készülék helyét, figyelembe véve a méreteit. A vízszűrőt mindig függőlegesen kell elhelyezni. A beüzemelés helyén lefolyóra van szükség. A csatlakozásokat nem szükséges meghúzni. A membrán a membránházban található.
2. lépés A ½” bekötő idomot szerelje fel a hideg vizes sarokszelepre, majd csatlakoztassa a fehér ¼” csövet hozzá.
3. lépés Az ¼” fehér cső másik végét csatlakoztassa a Green Aqua RO berendezéshez a készüléken található elzáró csaphoz.
4. lépés Az ¼” kék csövet csatlakoztassa a készülék tetején szabadon álló csatlakozóba. Ezen a kék csövön fog kifolyni a lágyított víz, tehát ezt érdemes kannába, vagy hordóba elvezetni. Míg a másik fehér csövet a szintén a készülék tetején elhelyezkedő fojtószelepes csatlakozóba csatlakoztassuk. Az ezen elfolyó víz a „rossz” víz, melyet a csatornába, lefolyóba kell beengedni.
5. lépés Nyissa ki a készüléken a kék elzáró csapot. Nyissa ki a hálózati sarokszelepet és ellenőrizze a csatlakozási pontokat, hogy nem szivárognak-e.
A Green Aqua RO berendezés üzemkész!

További információ
Név Green Aqua RO készülék, vízlágyító - 1540 l/nap (2x200 GPD, két membrán)
Cikkszám 999816
EAN 5994460022069
Gyártó Green Aqua

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Green Aqua RO készülék, vízlágyító - 760 l/nap (200 GPD) Előző Green Aqua RO készülék, vízlágyító - 760 l/nap (200 GPD)
Ugrás fel