The wishlist name can't be left blank

Green Aqua növény - Tillandsia Stricta

A Tillandsia stricta a lágylevelű példányoktól sokkal keményebb, merevebb és különféle színekben, a világos zöldtől az ezüstösig megtalálható. Emiatt nem minden megrendelt Stricta ugyanolyan, mint a képen. Minden egyes növény egyedi formájú. Virágzási szakaszában fényes rózsa vagy piros tüskéi nőnek kék virágokkal.

Fényigény: Erős megvilágítás alatt a legszebb, de a lakás világosabb pontjain is elhelyezhetjük.

Vízigény: Gyakori spriccelést, párásítást igényel, havonta áztatást.

Raktáron
SKU
888933
2190Ft

A Tillandsiák könnyen tartható terráriumi növények. Különböző fajtái eltérő színekben, levélformákban és sokszor virágokkal boldogítják gazdájukat.

A töveket nem kell elültetni, gyökereivel fákra kapaszkodva él a természetben is, innen veszik fel a szükséges tápanyagokat és vizet.

A Közép- és Dél-Amerikai területeken őshonos Tillandsiák a Broméliák családjába tartoznak.

Sok vizet igényelnek, így terráriumba ideálisak, de szobanövényként is tarthatók gyakori nedvesítés mellett. Legszebb formájukat erős megvilágítás alatt mutatják, de a lakás egy világosabb részén is szépen fejlődnek, külön fényforrás nélkül. Szeretik a párás, de mindenképp jól szellőző helyeket.

Tillandsia áztatása: javasolt havonta vízbe (leginkább az esővizet szeretik) áztatni 1-2 órára, majd hagyni kell, hogy jól megszáradjon!

További információ
Name Green Aqua növény - Tillandsia Stricta
SKU 888933
Gyártó Green Aqua
Növény típusa Közepes igényű