Green Aqua terráriumi növény - Peperomia rosso - Törpebors

A törpebors a borsfélék családjába tartozó, Amerika trópusi vidékeiről származó növény. A Peperomia caperata ’Rosso’ levele zöld színű, míg a levél alsó fele élénkpiros, a levél formája pedig egészen hosszúkás.
Raktáron
SKU
888907
990Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

A törpebors a borsfélék családjába tartozó, Amerika trópusi vidékeiről származó növény. A Peperomia caperata ’Rosso’ levele zöld színű, míg a levél alsó fele élénkpiros, a levél formája pedig egészen hosszúkás.

A törpebors átlagos fényígényű szobanövény, színes levelű fajtái, valamivel több fényt igényelnek, mint az egyszínű változatok. A színes levelű fajták számára világos, de nem napos hely a leginkább megfelelő. Az egyszínű, zöld levelű törpeborsokat világos, nyáron félárnyékos helyen tartsuk.

A törpebors az átlagos páraigényű szobanövények sorát gyarapítjaazonban  a fajok páratartalom igényében eltérés mutatkozik, attól függően mennyire vastagok a növény levelei.

Száraz, fűtött levegőjű szobába a húsos levelű fajok közül érdemes választani, a vékonylevelűek a magasabb páratartalmat kedvelik.

A törpebors fajok vízigénye nem túl magas, földjüket csak kissé tartsuk nedvesen. Télen csökkentsük az öntözések számát, ilyenkor ne legyen a földjük nedves, a hideg és a rothadásveszély miatt. Áprilistól szeptemberig háromhetente kapjon tápoldatot a növény, egyéb időszakokban a tápoldatozás elhagyható.

További információ
Name Green Aqua terráriumi növény - Peperomia rosso - Törpebors
SKU 888907
Gyártó Green Aqua
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.