The wishlist name can't be left blank

Green Aqua akvárium - 182 l, 90x45x45 cm, 8 mm üvegvastagság

Green Aqua által gyártatott különlegesen jó minőségű akvárium. Átlátszó ragasztással, élpolírral. 

  • Méretek: 90x45x45 cm (hossz-szélesség-magasság).
  • Üvegvastagság: 8 mm

Kérésre bármilyen akváriumméretet legyártunk. Írjon nekünk

Az akvárium méretéből és sérülékenységéből adódóan a terméket nem tudjuk ingyenesen szállítani! Magyarország területén a raklapos kiszállítás egységesen bruttó 20.000 Ft-ba kerül. Külföldi szállítás esetén a szállítási költségről érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Raktáron
SKU
9790454508
55 890 Ft

A hosszú évek fejlesztése eredményeképp ezek az akváriumok a kompromisszumok nélküli minőséget garantálják. Minden akvárium szigorú minőség-ellenőrzésen megy keresztül. A japán növényes akvarisztikában alapkövetelmény, hogy az akvárium átlátszó szilikonnal legyen ragasztva és merevítések illetve tartókeretek nélküli legyen. A víz alatti növényes világ látványát így csupán egy vékony, valószínűtlenül átlátszó üveg választja el a szemlélőtől.  
• Méretek: 90x45x45 cm (hossz-szélesség-magasság).
• Üvegvastagság: 8 mm.
• Rendkívül jó minőségű, időtálló átlátszó szilikon


A kiszállítás után minden esetben ellenőrizni kell az üveg állapotát, és azonnal jelezni az esetleges sérüléseket. A garancia az utólagos törésekre, karcolásokra, repedésekre valamint az ebből fakadó környezeti károkra nem vonatkozik. Az asztallapok és polcok felülete a látszat ellenére nem egyenletes. Az akváriumok alá ezért mindig tegyünk az akvárium tartozékok alatt kapható akvárium alátét szivacsot.

A kiszállított akváriumok sérülésére csakis abban az esetben vállalunk cseregaranciát, amennyiben a GLS-el egy jegyzőkönyvet vesz fel a csomag átvételekor, hogy a termék hibásan érkezett meg. Kérjük, addig ne engedje el a futárt, amíg nem ellenőrizte a csomag tartalmát! 

Kérésre bármilyen akváriumméretet legyártunk. Írjon nekünk

További információ
Name Green Aqua akvárium - 182 l, 90x45x45 cm, 8 mm üvegvastagság
SKU 9790454508
Gyártó Green Aqua