The wishlist name can't be left blank

Green Aqua akvárium - 27 l, 30x30x30 cm, 4 mm üvegvastagság (kocka nano)

A Green Aqua által gyártatott speciális akváriumok kiváló minőségű üvegből készülnek, merevítők használata nélkül. Így a nyitott növényes akvárium látványát nem zavarják. Az akváriumok a növényes akvarisztikában használt átlátszó ragasztással készülnek, minimális ragasztóanyag használatával.  Méretek: 30x30x30 cm (hossz-szélesség-magasság). Üvegvastagság: 4 mm.

Az esetben vállalunk cseregaranciát, amennyiben a GLS-el egy jegyzőkönyvet vesz fel a csomag átvételekor, hogy a termék hibásan érkezett meg. Kérjük, addig ne engedje el a futárt, amíg nem ellenőrizte a csomag tartalmát! 

Kérésre bármilyen akváriumméretet legyártunk. Írjon nekünk

Raktáron
SKU
9730303004
11 790 Ft

Minden akvárium szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül. A japán növényes akvarisztikában alapkövetelmény, hogy az akvárium átlátszó szilikonnal legyen ragasztva és merevítések illetve tartókeretek nélküli legyen. A víz alatti növényes világ látványát így csupán egy vékony, nagy tisztaságú üveg választja el a szemlélőtől. • Méretek: 30x30x30 cm (hossz-szélesség-magasság). • Üvegvastagság: 4 mm. • Rendkívül jó minőségű, időtálló átlátszó szilikon Az akváriumokat rendkívül gondosan csomagoljuk. A kiszállítás után minden esetben ellenőrizni kell az üveg állapotát, és azonnal jelezni az esetleges sérüléseket. A garancia az utólagos törésekre, karcolásokra, repedésekre valamint az ebből fakadó környezeti károkra nem vonatkozik. Az asztallapok és polcok felülete a látszat ellenére nem egyenletes. Az akváriumok alá ezért mindig tegyünk az akvárium tartozékok alatt kapható akvárium alátét szivacsot.

A kiszállított akváriumok sérülésére csakis abban az esetben vállalunk cseregaranciát, amennyiben a GLS-el egy jegyzőkönyvet vesz fel a csomag átvételekor, hogy a termék hibásan érkezett meg. Kérjük, addig ne engedje el a futárt, amíg nem ellenőrizte a csomag tartalmát! 

Kérésre bármilyen akváriumméretet legyártunk. Írjon nekünk

További információ
Name Green Aqua akvárium - 27 l, 30x30x30 cm, 4 mm üvegvastagság (kocka nano)
SKU 9730303004
Gyártó Green Aqua