The wishlist name can't be left blank

Japán Üveg CO2 Diffúzor - Nagy ( 5 cm, 400 literig)

Az üveg diffúzor a növényes akváriumban diszkrét és elegáns módon oldja meg a CO2 porlasztást. A Green Aqua Japán diffúzorok a tiszta, egyenes vonalakat képviselő Japán akvarisztikai kultúra képviselői.

Ez a diffúzor a nagyméretű - 200 liter fölötti akváriumok CO2 ellátását biztosítja. A vizet egészen apró CO2 buborékokkal lepi el a kerámia porlasztó segítségével. (A 200 liternél nagyobb akváriumok esetén azonban már érdemes lehet külső reaktorban gondolkodni, ha a külső szűrő gyári teljesítménye eléri az 1000 liter/óra értéket.)


Tartozékok: 2 db. átlátszó tapadókorong.

A diffúzort az algáktól és egyéb lerakódott szennyeződéstől gyorsan és rendkívül hatékonyan az ADA Superge oldattal lehet megtakarítani.

Nincs raktáron
SKU
101.0069.04
8 590 Ft

A diffúzort ajánlott az akvárium egy olyan pontján elhelyezni, ahol az áramlás az apró CO2 buborékokat minél hosszabb úton a vízben tartja. Ezzel jobb hatásfokú CO2 beoldás valósítható meg. ÖSSZEHASONLÍTÁS: A három Japán Diffúzor fényképes összehasonlítása a termék második fotóján látható. A diffúzor kerámiakorongok mérete: kicsi - 3cm, közepes - 3.5cm, nagy - 5 cm. FIGYELMEZTETÉS: Az üveg diffúzorra tisztításkor fokozottan figyelni kell, hogy a vékony üvegből készült hajlított nyakrész a CO2 cső eltávolításakor és felszerelésekor ne törjön el.

További információ
Name Japán Üveg CO2 Diffúzor - Nagy ( 5 cm, 400 literig)
SKU 101.0069.04
Gyártó GreenWorks
Akvárium mérethez 400L alatt, 400L felett