Green Aqua hűségpontok és kuponok

A Green Aqua már a kezdetek óta kínál kedvezményeket a visszatérő ügyfeleinknek. Általánosságban elmondható, hogy a Green Aqua pontokkal akár 5% kedvezményt is el lehet érni a vásárlások során! A pontok gyűjtése és felhasználása egyszerű és átlátható folyamat, ezen az oldalon ezt írjuk le részletesen.
Néhány pontok jóváírásával vagy levonásával kapcsolatos folyamat hosszabb időt vehet igénybe. Ilyenek például a webshop értékelések jóváhagyásának folyamata, vagy rendelések után kapott pontok jóváírása. A pontokkal kapcsolatos folyamatok nem automatikusak, kollégáink kézzel végzik ezeket - ezért a hosszabb várakozási idő. A pontegyenleg tehát némi késéssel igazodik a vásárlásokhoz és különböző eseményekhez, de a jóváírásig is láthatóak a függő (még fel nem használható) összegek a legtöbb esetben.
A hűségpontok mellett akciós kuponokat is lehet használni a Green Aqua webáruházban. Kérjük, ne a megrendelés megjegyzésébe írja be a kupon kódját, hanem a leírásnak megfelelően érvényesítse a kódot a pénztárhoz lépés előtt. Részletek az oldal alján.


Milyen esetekben írhatunk jóvá pontokat?

  1. Teljesült megrendelések után (aktív)
  2. Regisztrációkor
  3. Webshop értékelések után
  4. Születésnapok alkalmával
  5. Facebook kampányok esetén
  6. Egyéb kampányokkor
  7. Egyéb (kézi) jóváírások esetén (aktív)

Mennyit ér egy pont?

1 GA pont = 1 Forint. Az angol nyelvű, Euró alapú weboldalunkon a pontok érvényesítésekor az aktuális EUR árfolyamon számoljuk át és vonjuk le a pontok értékét.

Mennyi pontot adunk a vásárlások után?

Alap esetben minden 2.500,- Ft. elköltése után 100 pontot adunk ügyfeleinknek bolti és webes vásárlás esetén is.

Felhasználhatóak és jóváírhatóak a pontok a bolti vásárlások alkalmával?

A pontok felhasználhatóak, de a személyes vásárlás után nem tudunk pontokat jóváírni. Kérjük jelezze még a vásárlás előtt, hogy pontokat is fel kíván használni, ehhez mindössze a weboldalunkon regisztrált email címét kell megadnia. Kollégáink a rendszerünkben kézzel vonják le a pontokat.

Meddig érvényesek a pontok?

A pontok lejárata a jóváírásukat követő 6 hónap. A Green Aqua jelenleg nem kíván ezen a gyakorlaton változtatni, fenntartjuk azonban a jogot, hogy a pontrendszert bármikor átalakítsuk, és többszöri előzetes értesítést követően a határidőig fel nem használt pontokat töröljük. A pontok lejárata előtt automatikus emlékeztető emailt is küldünk!

Pontok felhasználása
a kosár oldalon

A pontokat két helyen lehet felhasználni. Mindkét esetben lennie kell a kosarunkban legalább egy terméknek.

A pontok felhasználásának első lehetősége az, hogy az oldal jobb felső sarkában a kosár ikon fölé húzzuk az egeret és a szürke színű "KOSÁR" gombra kattintunk.

A bevásárlókosár oldal tetején a "használja fel a pontjait" részben van egy csúszka, ennek az elhúzásával lehet beállítani, hogy mennyi pontot kívánunk felhasználni a meglévő egyenlegünkből, illetve a csúszka alatti doboz bepipálásával beállítható, hogy akár a vásárlás teljes értékét (vagy az összes rendelkezésre álló pontunkat) felhasználhassuk.

A képen látható példában 180 pontot használtunk fel, a jobb oldalon látható, hogy a csúszka elhúzása után látható, hogy a rendszer automatikusan újraszámolta a végösszeget és levonásra került a 180 pont. (Ezen az oldalon lehet az akciós kuponok kódjait is érvényesíteni, részletes leírás az oldal alján).

Kosár oldalPontok felhasználása
a rendelés áttekintése oldalon

A pontok felhasználásának második lehetősége a rendelési folyamat végén van, a fizetési információk megadása után (!) az utolsó, ötödik pontban - a rendelés áttekintése résznél.

Itt ugyanúgy találhatunk egy "Használja fel a pontjait" részt, egy csúszkával és egy bepipálható dobozzal. A csúszkát az előzőekhez hasonlatosan a felhasználni kívánt pontok mennyisége alapján elhúzhatjuk. Az egér mozgatása után a jobb oldali "Engedmény" és Végösszeg automatikusan újraszámolódik.

A képen látható példában "A lehető legtöbb pontot felhasználom" opciót pipáltuk be, így - mivel a minta ügyfélnek összesen 1000 pontja volt, és a rendelés végösszege meghaladta az 1000 Ft.-ot, így az összes pontját fel tudtuk használni engedményként, és pontosan 1000 Ft.-al kellett a végén kevesebbet fizetnie.

Rendelés áttekintése oldalAkciós kuponok

Webáruházunkban lehetőség van az akciós kuponok felhasználására is. Ezeket a kuponokat többféleképpen eljuttathatjuk a vásárlóinkhoz, például a hírleveleinkben is szerepeltethetjük. (Hírlevél feliratkozás az oldal alján.) A Green Aqua csak akkor fogadja el az akciós kuponokat, ha a kupon kódját vásárlás előtt a bevásárlókosár oldalon érvényesítették!

Kuponok érvényesítése
a kosár oldalon

A kuponokat a bevásárlókosár oldalon lehet felhasználni - amennyiben legalább 1 termék már van a kosarunkban. A Kosár megtekintéséhez húzzuk az egeret az oldal jobb felső sarkában található kosár ikon fölé és kattinsunk a "Kosár" feliratú gombra (ez a gomb csak akkor jelenik meg, ha már van legalább 1 termék a kosarunkban). A bevásárlókosár oldal közepén van egy "Akciós kupon érvényesítése" rész, ide kell a kupon-kódot beírni vagy beilleszteni.

A kód beillesztése után rá kell kattintani az "Érvényesítés" gombra - amennyiben ezt nem tesszük meg, a rendszer nem veszi figyelembe a kedvezményt! A kedvezmény érvényesítése után mehetünk "Tovább a pénztárhoz" (gomb a jobb oldalon).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy egy rendeléshez utólag nem áll módunkban kupon-kódot érvényesíteni, akkor sem, hogy ha a rendelés megjegyzésébe beírta azt. A kedvezmény érvényesítéséhez minden esetben a fenti módon kell eljárni.

Kosár oldal


További fontos tudnivalók

A pontrendszert, az ajándékkártyákat és az akciós kupon rendszerét "monitoring védelemmel" láttuk el, ezért a visszaéléseket könnyen és gyorsan ki tudjuk szűrni. Kérünk mindenkit, hogy a rendszert a Green Aqua eredeti szándékai szerint használja. A Green Aqua fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben visszaélést tapasztalunk, a pontokat figyelmeztetés nélkül töröljük és a felhasználó profilját véglegesen töröljük a rendszerből vagy az akciós kuponok kedvezményeit nem fogjuk figyelembe venni!

Ha a pontrendszerünkkel vagy akcióinkkal kapcsolatban további kérdése vagy megjegyzése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.