CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Green Aqua hűségpontok és kuponok

A Green Aqua már a kezdetek óta kínál kedvezményeket a visszatérő ügyfeleinknek. Általánosságban elmondható, hogy a Green Aqua pontokkal akár 4% kedvezményt is el lehet érni a vásárlások során! A pontok gyűjtése és felhasználása egyszerű és átlátható folyamat, ezen az oldalon ezt írjuk le részletesen.

A hűségpontok mellett akciós kuponokat is lehet használni a Green Aqua webáruházban. Kérjük, ne a megrendelés megjegyzésébe írja be a kupon kódját, hanem a leírásnak megfelelően érvényesítse a kódot a pénztárhoz lépés előtt. Részletek az oldal alján.

 

Milyen esetekben írhatunk jóvá pontokat?

  • Teljesült webshop megrendelések után
  • Internetes megrendelések bolti személyes átvételénél
  • Bolti személyes vásárlás esetén
  • Egyéb (kézi) jóváírások esetén

Egyedi megrendelésre készült termékek vásárlása után nem áll módunkban pontot jóváírni.

Mennyit ér egy pont?

1 GA pont = 1 Forint.
 

Az angol nyelvű, Euró alapú weboldalunkon a pontok érvényesítésekor az aktuális EUR árfolyamon számoljuk át és vonjuk le a pontok értékét.

Mennyi pontot adunk a vásárlások után?

Minden termék oldalán megjelenítjük mennyi pont jár a termék vásárlása után.

Akciós termék rendelésekor is van hűségpont?

Akciós termékek esetén a halmozott kedvezmény miatt további hűségpontokat már nem adunk. Ebben az esetben a termék oldalán sem jelenik meg a gyűjthető pontok mennyisége.

Felhasználhatóak és jóváírhatóak a pontok a bolti vásárlások alkalmával?

A pontok felhasználhatóak, de a személyes vásárlás után csak abban az esetben tudunk pontokat jóváírni ha ezt előre jelzi kollégáinknak. Kérjük jelezze még a vásárlás előtt, hogy pontokat is fel kíván használni, vagy szeretné a vásárlás után feliratni, ehhez mindössze a weboldalunkon regisztrált email címét kell megadnia. Kollégáink a rendszerünkben kézzel vonják le vagy írják fel a pontokat. Ha nincs még webes regisztráció, utólagosan 1 napig tudjuk felírni a vásárlás után járó pontokat, amennyiben emailben elküldi a vásárlást igazoló számlát.

Meddig érvényesek a pontok?

A pontok lejárata a jóváírásukat követő 6 hónap. A Green Aqua jelenleg nem kíván ezen a gyakorlaton változtatni, fenntartjuk azonban a jogot, hogy a pontrendszert bármikor átalakítsuk.

Pontok felhasználása a megrendelés oldalon

A pontokat a megrendelés oldalon lehet felhasználni.

A pontok felhasználásának egyetlen lehetősége az, hogy az oldal jobb felső sarkában a kosár ikon fölé húzzuk az egeret és a "TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ" gombra kattintunk.

A megrendelés oldal alján található "használja a hűségpontjaimat" gombra kattintva érvényesíthetjük már meglévő pontjainkat a rendelés alatt. Fontos, a rendszer csak a teljes pontegyenleget tudja levonni. Részleges pontlevonásra nincs lehetőség.

A képen látható példában 4100 pontot tudunk felhasználni a vásárlásnál. A gombra kattintva látható, hogy a rendszer automatikusan újraszámolta a végösszeget és levonásra került a 4100 pont. (Ezen az oldalon lehet az akciós kuponok kódjait is érvényesíteni, a "Kupon érvényesítése" funkcióval.).

 

Kosár oldal

Akciós kuponok

Webáruházunkban lehetőség van az akciós kuponok felhasználására is. Ezeket a kuponokat többféleképpen eljuttathatjuk a vásárlóinkhoz, például a hírleveleinkben is szerepeltethetjük, vagy egyéb internetes reklámkampányainkban kaphatnak tájékoztatást róla. A Green Aqua csak akkor fogadja el az akciós kuponokat, ha a kupon kódját vásárlás előtt a bevásárlókosár oldalon érvényesítették!

Kuponok érvényesítése a megrendelés oldalon

A kuponokat a megrendelés oldalon lehet felhasználni - amennyiben legalább 1 termék már van a kosarunkban. A Kosár megtekintéséhez húzzuk az egeret az oldal jobb felső sarkában található kosár ikon fölé és kattinsunk a "TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ" feliratú gombra (ez a gomb csak akkor jelenik meg, ha már van legalább 1 termék a kosarunkban). A megrendelés oldal alján van egy "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE" rész, ide kell a kupon-kódot beírni vagy beilleszteni.

A kód beillesztése után rá kell kattintani az "Érvényesítés" gombra - amennyiben ezt nem tesszük meg, a rendszer nem veszi figyelembe a kedvezményt! A kedvezmény érvényesítése után befejezhetjük a rendelést a Megrendelés gombra kattintva.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy egy rendeléshez utólag nem áll módunkban kupon-kódot érvényesíteni, akkor sem, hogy ha a rendelés megjegyzésébe beírta azt. A kedvezmény érvényesítéséhez minden esetben a fenti módon kell eljárni.

 

Kosár oldal

További fontos tudnivalók

A pontrendszert, az ajándékkártyákat és az akciós kupon rendszerét "monitoring védelemmel" láttuk el, ezért a visszaéléseket könnyen és gyorsan ki tudjuk szűrni. Kérünk mindenkit, hogy a rendszert a Green Aqua eredeti szándékai szerint használja. A Green Aqua fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben visszaélést tapasztalunk, a pontokat figyelmeztetés nélkül töröljük és a felhasználó profilját véglegesen töröljük a rendszerből vagy az akciós kuponok kedvezményeit nem fogjuk figyelembe venni!

Ha a pontrendszerünkkel vagy akcióinkkal kapcsolatban további kérdése vagy megjegyzése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Ugrás fel