CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Green Aqua cleanit tisztító oldat - 500 ml

2 690 Ft
5 380 Ft / 1 l
Készleten
Cikkszám
999996

A Cleanit oldatot speciálisan az akvarisztikában használt üveg, műanyag, kerámia eszközök hatékony tisztítására javasoljuk. Továbbá kiválóan alkalmas Purigen regenerálására is. 

A diffúzorokat, CO2 tartósteszteket, illetve üveg ki- és befolyócsöveket tökéletesen tisztítja. Használatakor viseljen kesztyűt.

Felhasználás: Használjon műanyag vagy üveg áztató edényt, melybe öntsön 500 ml vízhez 1-2 kupak Cleanit folyadékot. Hagyja állni a tisztítandó eszközt 0,5-1 órát a folyadékban. Ezután bő vízben mossa le és helyezze vissza az akváriumba. Amennyiben makacs a szennyeződés, 3-5 kupak/500 ml-re növelhető a koncentráció.

Tipp: a kerámia diffúzorra cseppenthető töményen is az oldat és néhány perc után lemosható a kerámia.
Tipp Purigen regenerálására.
A regenerálást kétlépcsőben kell elvégezni:
1.
Készítsünk zárható műanyag, vagy üveg edénybe 50:50 arányú oldatot Cleanit és víz keverékéből. Ebben áztassuk 24-48 órán keresztül a Purigenes tasakot. (A 100ml-nél nagyobb kiszerelések esetében még hatékonyabb, ha az oldatba tasak nélkül öntjük a Purigent) 
2.
A regenárálás következő fázisában öblítsük át tiszta vízben a Purigent, majd áztassuk 24-48 órát tiszta vízben, melybe akváriumi klórtalanítót (az ajánlott mennyiség többszörösét) öntünk. Javasoljuk a Seachem Prime használatát, melynek regeneráláshoz javasolt adagolása: 4 kupak/500 ml (víz). A klórtalanítós kezelés után eltűnik a Purigen jellegzetes szúrós szaga. Amennyiben nem múlik el, úgy a klórtalanítóban való áztatást meg kell ismételni egy friss oldattal. 

További információ
NévGreen Aqua cleanit tisztító oldat - 500 ml
Cikkszám999996
EAN5999887377105
Súly (kg)0.600000
GyártóGreen Aqua

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Chihiros C2 RGB LED lámpa (20W, 1580 lm) Előző Chihiros C2 RGB LED lámpa (20 W, 1580 lm)
Ugrás fel