INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Green Aqua cleanit tisztító oldat - 500 ml

2 690 Ft
5 380 Ft / 1 l
Raktáron
Cikkszám
999996

A Cleanit oldatot speciálisan az akvarisztikában használt üveg, műanyag, kerámia eszközök hatékony tisztítására javasoljuk. Továbbá kiválóan alkalmas Purigen regenerálására is. 

A diffúzorokat, CO2 tartósteszteket, illetve üveg ki- és befolyócsöveket tökéletesen tisztítja. Használatakor viseljen kesztyűt.

Felhasználás: Használjon műanyag vagy üveg áztató edényt, melybe öntsön 500 ml vízhez 1-2 kupak Cleanit folyadékot. Hagyja állni a tisztítandó eszközt 0,5-1 órát a folyadékban. Ezután bő vízben mossa le és helyezze vissza az akváriumba. Amennyiben makacs a szennyeződés, 3-5 kupak/500 ml-re növelhető a koncentráció.

Tipp: a kerámia diffúzorra cseppenthető töményen is az oldat és néhány perc után lemosható a kerámia.
Tipp Purigen regenerálására.
A regenerálást kétlépcsőben kell elvégezni:
1.
Készítsünk zárható műanyag, vagy üveg edénybe 50:50 arányú oldatot Cleanit és víz keverékéből. Ebben áztassuk 24-48 órán keresztül a Purigenes tasakot. (A 100ml-nél nagyobb kiszerelések esetében még hatékonyabb, ha az oldatba tasak nélkül öntjük a Purigent) 
2.
A regenárálás következő fázisában öblítsük át tiszta vízben a Purigent, majd áztassuk 24-48 órát tiszta vízben, melybe akváriumi klórtalanítót (az ajánlott mennyiség többszörösét) öntünk. Javasoljuk a Seachem Prime használatát, melynek regeneráláshoz javasolt adagolása: 4 kupak/500 ml (víz). A klórtalanítós kezelés után eltűnik a Purigen jellegzetes szúrós szaga. Amennyiben nem múlik el, úgy a klórtalanítóban való áztatást meg kell ismételni egy friss oldattal. 

További információ
Név Green Aqua cleanit tisztító oldat - 500 ml
Cikkszám 999996
EAN 5999887377105
Gyártó Green Aqua

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
GreenWorks reduktor tömítőgyűrű - nyomáscsökkentő szelephez - 2 db Előző GreenWorks tömítőgyűrű - nyomáscsökkentő szelephez (2 db.)
Ugrás fel