INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Green Aqua Best Bite Medium haltáp granulátum - 90 g

3 490 Ft
39 Ft / 1 g
Készleten
Cikkszám
999965

Közepes méretű (5+ cm) halak etetésére kifejlesztett magas fehérje és vitamin tartalmú haltáp. Etetésével erősíthető a halak immunrendszere, kondíciójuk növekszik, színeik erősödnek. Kis szemű, lassan süllyedő táp. Etessen naponta többször, amennyit a halak rövid időn belül elfogyasztanak. Emberi fogyasztásra nem alkalmas!

Összetétel: halliszt, halolaj, lecitin, élesztő, MCP
Garantált beltartalom: fehérje: 56%, zsír: 15%, nyersrost: 0,3%, hamu: 11,7%, foszfor:1,82%, kálcium:3,1%, só:0,8%
Hozzáadott anyagok: Vitamin A (NE/kg):14000, Vitamin D3 (NE/kg): 1354

Szemcse méret: 0.8-1.2 mm
Kiszerelés: 90 g/175 ml

Utántöltő EcoPack megvásárolható hozzá.

További információ
NévGreen Aqua Best Bite Medium haltáp granulátum - 90 g
Cikkszám999965
EAN5999887377136
Súly (kg)0.200000
GyártóGreen Aqua

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Green Aqua Best Bite Small haltáp granulátum - 90 g Előző Green Aqua BestBite Small haltáp - 90 g
Ugrás fel