CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Green Aqua Best Bite Guppy EcoPack haltáp - 30 g

1 590 Ft
53 Ft / 1 g
Készleten
Cikkszám
999973

Kifejezetten elevenszülő halak (guppi, molly, xifo, platty) számára kifejlesztett magas spirulina alga, fehérje és vitamin tartalmú haltáp. Etetésével erősíthető a halak immunrendszere, kondíciójuk növekszik, színeik erősödnek. Kis szemcséjű, lassan süllyedő táp. Etessen naponta többször, amennyit a halak rövid időn belül elfogyasztanak. Emberi fogyasztásra nem alkalmas!

Összetétel: lucerna, krill, alga, spirulina, MCP, rovarok, búza, szója, halliszt
Garantált beltartalom: fehérje: 37%, zsír: 7%, nyersrost: 1,8%, hamu: 7,9%, foszfor:1,25%, kalcium:1,2%, só:0,2%, Astaxanthin: 70mg/kg
Hozzáadott anyagok: Vitamin A (NE/kg):12000, Vitamin D3 (NE/kg): 2700

Méret: 0,5-0,8 mm

Kiszerelés: 30 g

További információ
NévGreen Aqua Best Bite Guppy EcoPack haltáp - 30 g
Cikkszám999973
EAN5999887377181
Súly (kg)0.100000
GyártóGreen Aqua

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Green Aqua Best Bite Medium EcoPack haltáp - 30 g Előző Green Aqua Best Bite Medium EcoPack haltáp - 30 g
Ugrás fel