CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

main product photo

GlasGarten Shrimp Snacks Artemia - 30 g

2 790 Ft
93 000 Ft / 1 kg
Készleten
Cikkszám
GG-SN-ART

A GlasGarten Shrimp Snacks Artemia egy kiváló minőségű, tápláló csemege, amelyet kifejezetten garnélák, rákok és csigák számára fejlesztettek ki. Ez a termék nemcsak finom és ízletes, hanem számos előnyös tulajdonsággal is rendelkezik, amelyek hozzájárulnak az akváriumi lakók egészséges fejlődéséhez.

Az Artemia, vagy más néven sórák, a Shrimp Snacks egyik fő összetevője, amely kiemelkedően gazdag tápanyagforrás. Ez a kis rákfajta magas fehérjetartalommal rendelkezik, ami elengedhetetlen az akváriumi rákok és garnélák növekedéséhez és egészséges fejlődéséhez. A fehérje mellett az Artemia salina további fontos tápanyagokat, mint például ásványi anyagokat, vitaminokat és nyomelemeket is biztosít, amelyek támogatják az immunrendszert és javítják az állatok színezetét.

A Shrimp Snacks Artemia másik előnye, hogy a víz aljára érve nem esik szét és nem koszolja a vizet, így nem rontja az akvárium vízminőségét. Ez különösen fontos az olyan érzékeny élőlények esetében, mint a garnélák, akiknek tökéletes vízminőségre van szükségük az egészséges fejlődéshez.

Az etetési ajánlás szerint 1 rúd elegendő körülbelül 10-15 garnélának, ami lehetővé teszi az akvárium tulajdonosának, hogy pontosan adagolja az eleséget, elkerülve a túletetést és annak negatív következményeit.

Az összetevők között megtalálhatók a puhatestűek és rákfélék (20% Artemia salina), gabonafélék, ásványi anyagok, élesztők és paprika. Ezek az összetevők együttesen biztosítják a kiegyensúlyozott táplálkozást, amely elősegíti az állatok egészséges növekedését és fejlődését.

Összességében a Shrimp Snacks Artemia egy kiváló választás azok számára, akik szeretnék biztosítani akváriumi rákjaik és garnéláik számára a legjobb táplálékot. A termék összetétele és előnyös tulajdonságai nagyban hozzájárulnak az egészséges garnélák tartásához.

Etetési ajánlás: 1 rúd kb. 10-15 garnélának
Összetevők: Puhatestűek és rákfélék (20% Artemia salina), gabonafélék, ásványi anyagok, élesztők, paprika

További információ
NévGlasGarten Shrimp Snacks Artemia - 30 g
CikkszámGG-SN-ART
EAN4260361270214
Súly (kg)0.036000
GyártóGlasGarten
Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
GlasGarten Shrimp Dinner 2 Pads - 70 g Előző GlasGarten Shrimp Dinner 2 Pads - 70 g
Ugrás fel