CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

GlasGarten Liquid Mineral GH+ - 100 ml

4 190 Ft
41 900 Ft / 1 l
Készleten
Cikkszám
GG-LMGHP-100

A Liquid Mineral GH+ egy folyékony ásványi só az RO víz, teljesen sótalan víz, esővíz vagy lágy csapvíz remineralizálására. Létfontosságú ásványi anyagokat és nyomelemeket ad az akvárium vizéhez és növeli a vízkeménységet (GH).

A benne található ásványi anyagokat és nyomelemeket a lágyvízi élőhelyekről származó garnélarákok követelményeihez igazították, ez nagyban megkönnyíti a tartásukat és a tenyésztésüket. Ez a készítmény javítja közérzetüket, élénkíti színeiket, fokozza szaporodási rátájukat, és mindennel ellátja őket, amire az egészséges növekedéshez szükségük van.

Ezen kívül növeli a biofilmek és a szűrőbaktériumok hatékonyságát az aljzatban és a szűrőben.

Adagolás:

Cseppentővel - 100 ml
• 7 csepp (kb. 0,47 ml) / 1 liter vízhez.

Mérőpohárral - 250 és 1000 ml
• 4,7 ml/10 liter vízhez.

Csak add az akvárium vizéhez, keverd meg néhányszor, és kész is.

További információ
NévGlasGarten Liquid Mineral GH+ - 100 ml
CikkszámGG-LMGHP-100
EAN4260361270948
Súly (kg)0.143000
GyártóGlasGarten

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
GlasGarten Liquid Mineral GH+ - 250 ml Előző GlasGarten Liquid Mineral GH+ - 250 ml
Ugrás fel