INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

GlasGarten Bacter AE - 70g

5 890 Ft
84 143 Ft / 1 kg
Raktáron
Cikkszám
GH-2001192.1

A Bacter AE Micro Powder olyan amino savakban és enzimekben gazdag adalék, amely hatására a fontos mikroorganizmusok elszaporodása elősegíthető. Javítja a víz minőségét és a biofilm szaporodását, ami létfontosságú a garnélák számára.

Az íly módon képződő biofilm értékes tápanyag,  nagy mennyiségben található benne hasznos protein - segítve a fiatal garnélák túlélését. A vízben tenyésző haszos élő baktériumok a garnélák tápanyag feldolgozásában is segítenek, az emésztési folyamataikra pozitív a hatásuk.

Adagolás: (120 literes akvárium méretnél)

  • alacsony állománysűrűség esetén: napi 1/2 kanál
  • normál állománysűrűség esetén: napi 1 kanál
  • nagy állománysűrűség esetén: naponta kétszer 1 kanál
További információ
Név GlasGarten Bacter AE - 70g
Cikkszám GH-2001192.1
EAN 4260361272966
Gyártó GlasGarten

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
GlasGarten Bacter AE - 35g Előző GlasGarten Bacter AE - 35g
Ugrás fel