General Electric (GE) HQI fémhalogén izzó 150W - 5200K

A GE (General Electric) 150 W fémhalogén izzó  kiváló választás édesvízi akváriumok megvilágítására. Remek színvisszaadásának köszönhetően a víz alatti világot természetesnek, a színeket élénknek fogjuk látni. A 6500K-hez képest az 5200K-es lágyabb, kevésbé hideg a fénye. A színvisszaadási mutató kiváló (90). Az akvárium fölötti világítások fényforrásait évente érdemes cserélni. 

Védelem: UV-C, UV-B, UV-A 
Teljesítmény: 150 Watt
Színhőmérséklet: 5200K 
Fényerő: 11.000 Lumen 
CRI:90

Figyelem! Sajnos a futárszolgálatos kiszállítások során rendszeresen eltörtek a fénycsövek, ezért a kiszállításukat nem tudjuk vállalni. Azonban a fénycsövek üzletünkben folyamatosan készletről elérhetőek.

Nincs raktáron
SKU
999559
9900Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

A GE (General Electric) 150 W fémhalogén izzó kiváló választás édesvízi akváriumok megvilágítására. Remek színvisszaadásának köszönhetően a víz alatti világot természetesnek, a színeket élénknek fogjuk látni. A 6500K-hez képest az 5200K-es lágyabb, kevésbé hideg a fénye. A színvisszaadási mutató kiváló (90). Az akvárium fölötti világítások fényforrásait évente érdemes cserélni. 

Védelem: UV-C, UV-B, UV-A 
Teljesítmény: 150 Watt 
Színhőmérséklet: 5200K 
Fényerő: 11.000 Lumen 
CRI:90

További információ
Name General Electric (GE) HQI fémhalogén izzó 150W - 5200K
SKU 999559
Manufacturer General Electric
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.