The wishlist name can't be left blank

Garnéla - Sakura garnéla "Csoki" - Neocaridina Sp. Sakura

A "csoki" változat egy viszonylag új szín a Neocaridina heteropoda garnélák között. Tartása hasonlóan egyszerű, mint a cseresznye garnéláé. Vízparaméterekre nem kényes, akár csapvízben is tartható. Más fajta Neocaridina heteropoda-kal ne tartsuk együtt, mert keveredésükből halvány utódok születnek. A jól szűrt víz, mint minden más garnélánál, náluk is fontos.

A nőstények nagyobbak, mint a hímek és a hasi részük ívelt. Ha betartjuk a vízminőségnél előírtakat, akkor könnyen szaporíthatjuk is. Minden megtermékenyített nőstény Sakura garnéla egyszerre 20-25 petét hordoz a hasi részénél, és miután elengedi a kis garnélákat, körülbelül 1 héten belül újra megtermékenyülhet, ha egészséges. A kis garnélák kb. 4 hónaposan lesznek ivarérettek.

Raktáron
SKU
888018
850Ft

Tudományos név: Neocaridina heteropoda var. choclate
Magyar név: Csokoládé sakura, Csoki sakura
Szinonímák: 
Csoport: Gerinctelenek
Származás: Ázsia; Japán
Testhossz: 2-3 cm
Természetes élőhely: A vad színváltozat Kínában, Taiwanon és Vietnámban honos, de mesterségesen Japánban kezdték tenyészteni.
Viselkedés: Békés, külön a számukra berendezett akváriumban tartsuk őket.
Táplálkozás: Garnélaeleség. Adhatunk nekik forrázott spenótot, zöldségeket.
Szaporítás: Könnyű
Medence: Minimum 20 literes
Népesség: 30 literre 10-12 garnéla
Dekoráció: Növényekkel dúsan teleültetett akvárium, használjunk a víz színén úszó növényeket, hogy tompítsuk a világítás erősségét. Használjunk sötét színű aljzatot (pl. https://www.greenaqua.hu/hu/dennerle-shrimp-king-active-soil-garnela-talaj-4l.html), ami kiemeli a garnélák színét.
Hőmérséklet: 22-28 °C
pH: 6-8
Keménység: Nem kritikus
Várható életkor: 1-2 év

További információ
Name Garnéla - Sakura garnéla "Csoki" - Neocaridina Sp. Sakura
SKU 888018
Gyártó Green Aqua
Szín Fekete