The wishlist name can't be left blank

Garnéla - Kék garnéla (Neocaridina Sp.)

Különleges kék színével, szokatlan jelenség ez a kis garnéla az akváriumban. A Red cherry garnélák kék változata. Tartása hasonlóan egyszerű, mint a cseresznye garnéláé. Vízparaméterekre nem kényes, akár csapvízben is tartható. Más fajta Neocaridina heteropoda-kal ne tartsuk együtt, mert keveredésükből halvány utódok születnek. A jól szűrt víz, mint minden más garnélánál, náluk is fontos.

A nőstények nagyobbak, mint a hímek és a hasi részük ívelt. Ha betartjuk a vízminőségnél előírtakat, akkor könnyen szaporíthatjuk is. Minden megtermékenyített nőstény Blue Jelly garnéla egyszerre 20-25 petét hordoz a hasi részénél, és miután elengedi a kis garnélákat, körülbelül 1 héten belül újra megtermékenyülhet, ha egészséges. A kis garnélák kb. 4 hónaposan lesznek ivarérettek.

A garnélák csak személyes átvételre rendelhetők!

Raktáron
SKU
888014
Most csak 990 Ft Lista ár 1 700 Ft

Tudományos név: Neocaridina heteropoda
Csoport: Gerinctelenek
Származás: Ázsia; Japán
Testhossz: 2-3 cm
Természetes élőhely: A vad színváltozat Kínában, Taiwanon és Vietnámban honos, de mesterségesen Japánban kezdték tenyészteni.
Viselkedés: Békés, külön a számukra berendezett akváriumban tartsuk őket.
Táplálkozás: Garnélaeleség. Adhatunk nekik forrázott spenótot, zöldségeket.
Szaporítás: Könnyű
Medence: Minimum 20 literes
Népesség: 30 literre 10-12 garnéla
Dekoráció: Növényekkel dúsan teleültetett akvárium, használjunk a víz színén úszó növényeket, hogy tompítsuk a világítás erősségét. Használjunk sötét színű aljzatot (pl. Shirakura https://greenaqua.hu/hu/aljzatok/altalanos-aljzat.html?manufacturer=18 ), ami kiemeli a garnélák színét.
Hőmérséklet: 22-28 °C
pH: 6-8
Keménység: Nem kritikus
Várható életkor: 1-2 év

További információ
Name Garnéla - Kék garnéla (Neocaridina Sp.)
SKU 888014
Gyártó Élőlények